Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Silhouet geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een geboortekaartje met een silhouet van een baby, broertje of zusje? Kijk maar eens naar de voorbeelden die ons team van ontwerpers hebben bedacht; veel te leuk om nee tegen te zeggen, toch?

Onze collectie silhouet geboortekaartjes:

Scroll for more

Voor wie zoek je een silhouet geboortekaartje?

Of je nu een silhouet geboortekaartje voor een meisje zoekt of voor een jongetje, bij BlijKaartje behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Alle geboortekaartjes met een silhouet zijn door Blijkaartje ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. De gebruikte silhouetten zijn allemaal in te kleuren in een door jou gekozen kleur, daardoor zijn er tal van mogelijkheden mogelijk en te gebruiken voor zowel jongens als meisjes geboortekaartjes.

Silhouet geboortekaartjes zijn helemaal in

Misschien is het wel de grootste trend van dit moment: geboortekaartjes waarin een silhouet is verwerkt. Behalve silhouetten van baby's, broertjes en zusjes, kun je ook silhouetten van driewielers, speelgoed, autootjes of silhouetten van een schommel combineren in de geboortekaart. Ook silhouetten van dieren, bijvoorbeeld een silhouet van een hert, worden veel gebruikt. Ben je opzoek een een specifiek silhouet voor op het kaartje en kun je deze niet vinden in onze galerij? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!