Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Silhouet geboortekaartjes

Op zoek naar een geboortekaartje met daarin een silhouette? De silhout geboortekaartjes van BlijKaartje hebben een vaak een strakke uitstraling, gecombineerd met silhouetten van baby's, kinderwagens en dieren. 

Onze collectie silhouette geboortekaartjes:

Scroll for more

Voor wie zoek je een silhouette geboortekaartje?

Of je nu een silhouet geboortekaartje voor een meisje zoekt of voor een jongentje, bij BlijKaartje behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Alle silhouet geboortekaartjes zijn door Blijkaartje ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. De gebruikte silhouetten zijn allemaal inkleurbaar en daardoor zijn er tal van mogelijkheden mogelijk en te gebruiken voor zowel jongens als meisjes geboortekaartjes.

Silhouet geboortekaartjes zijn helemaal in

Misschien is het wel de grootste trend van dit moment: geboortekaartjes waarin een silhouet is verwerkt. Behalve silhouetten van meisjes of jongetjes, kun je ook silhouetten van driewielers, speelgoed, autootjes of silhouetten van een schommel combineren in de geboortekaart. Ook silhouetten van dieren, bijvoorbeeld een silhouette van een hert, worden veel gebruikt. Ben je opzoek een een specifiek silhouette voor op het geboortekaartje en kun je deze niet vinden in onze gallerij? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!