Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Stoere geboortekaartjes

Ben je geen fan van al te zoete geboortekaartjes? Kies dan voor een stoer geboortekaartje! Spijkerstoffen, hippe leren labels en een steigerhouten look vormen de basis van onze collectie stoere geboortekaartjes. Strepen, stempels en sterren maken een stoer geboortekaartje helemaal af. 

Onze collectie stoere geboortekaartjes:

Scroll for more

Stoere geboortekaarten met eigen tintje

Een persoonlijke touch meegeven aan jullie geboortekaartjes? Je kunt zelf eenvoudig het geboortekaartje naar jouw keuze aanpassen en het zo stoer maken als je maar wilt! Denk eens aan een stoere stempel, robuust hout of metalen letters. In een handomdraai heb je een stoer geboortekaartje. En kom je er niet uit? De ontwerpers van BlijKaartje adviseren je graag.

Stoer geboortekaartje op stoer papier

Bij BlijKaartje kun je kiezen uit verschillende papier soorten. Ga je voor een stoer ontwerp met drukke stoere elementen dan adviseren wij het standaard papier. Dit is luxe mat papier waardoor het stoere geboortekaartje met drukke prints helemaal tot zijn recht komt. Heb je gekozen voor een rustig ontwerp denk dan eens aan het stoere ruwe papier. Dat geeft soms net dat beetje extra. Wil je meer weten over de verschillende papier soorten in ons assortiment? Bekijk dan onze optie van de verschillende papiersoorten.

Niet alleen voor jongens...

Stoere geboortekaartjes zijn zeker nier alleen voor jongens baby's. Ook voor stoere meiden heeft BlijKaartje geboortekaartjes. En vind je het net niet stoer genoeg, laat het ons ontwerpteam dan weten! Daarnaast zetten wij een stoere jongenskaart in handomdraai om in een stoere meisjes geboortekaart. En een lief geboortekaartje maken wij eenvoudig een stuk pittiger. Zoete hartjes worden stoere sterren, lichte achtergronden worden hout of spijker achtergronden. 

Stoere kaart in een ander formaat

Het is overigens ook mogelijk om een stoer geboortekaartje in een ander formaat te bestellen. Op zoek naar een grote of juist een kleine kaart? Bij BlijKaartje kan het allemaal. En zo krijgt je geboortekaartje net zoals jij dat wilt.