Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Samenwonen kaart

Gaan jullie samenwonen? Dat wil je natuurlijk aan iedereen laten weten! Samenwonen begint natuurlijk met een bijzondere samenwoon kaart. 

Onze samenwonen kaarten:

Scroll for more

Welk samenwoon type ben jij?

Welk samenwoon kaart kies jij? Hip, rustig of juist met een foto van jouw nieuwe stekje? Voor het maken van een kaart, kun je bij Blijkaartje kiezen uit diverse voorbeeld kaarten. Alle kaarten zijn door Blijkaartje ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. Zo krijgt bekendmaking van jouw nieuwe adres echt een persoonlijk tintje. 

Samenwonen is combineren

Samenwonen? Dan ken je het vast. Een compremi sluiten door de verschillende smaken en ideeën. Wat een opluchting dat je met de samenwoonkaartjes van BlijKaartje naar hartelust de verschillende elementen kunt combineren. In de online ontwerp module vindt je vele leuke afbeeldingen, lettertypes en zelf inkleurbare elementen. Zo wordt jullie kaart echt is van jullie beiden en een unieke kaart om jullie samenwoon plannen aan te kondigen. 

Samen met ons

Hoe leuk jullie plannen ook zijn, bij samenwonen komt nou eenmaal ook veel kijken. Daarom is het prettig dat een kaart van BlijKaartje zo geregeld is.  Maar wil je het ondanks het ontwerp gemak, alles graag uit handen geven, dan is dat geen probleem. Vertel ons welke kaart je aanspreekt, welke tekst je op de kaartje wilt hebben en wij werken een paar voorbeelden voor je uit. Gemakkelijk toch! Zo kun jij je weer bezig houden met samen wonen!

Effect meegeven aan een foto

BlijKaartje heeft iets nieuws! Je kunt je eigen foto een mooi effect meegeven in onze online ontwerp module. Met één klik kun je de foto op de samenwoonkaart zwart/wit maken, lichter maken en zelfs een kleur tint meegeven. Daarnaast kun je de effecten transparantie en transparantie met verloop toepassen op de verschillende elementen. Heb je hulp nodig bij het bewerken van het samenwoonkaartje met foto? BlijKaartje geeft je graag advies!