Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Trouwkaarten met foto

Bij Blijkaartje.nl krijg je alle ruimte om je helemaal uit te leven op de beste en meest persoonlijke trouwkaarten die je maar kunt bedenken! Een eigen draai geven aan je trouwkaart hoeft helemaal niet moeilijk te zijn: wat dacht je bijvoorbeeld van je favoriete ontwerp voor een trouwkaart met foto, waar jullie samen verliefd op staan!

Onze collectie trouwkaarten met foto:

Scroll for more

Persoonlijk ontwerp

Maar met ons enorme aanbod aan uitnodigingen houden onze mogelijkheden niet op. Sterker nog: eigenlijk begint het daar pas, want op Blijkaartje.nl kunnen jullie je eigen trouwkaart samenstellen, vormgegeven zoals jij dat wilt. We bieden je de mogelijkheid om aanpassingen in onze bestaande ontwerpen te maken, zodat je nuances kunt aanbrengen en je eigen touch mee kunt geven aan de kaart van jullie keuze. Jullie eigen verliefde foto op je trouwkaart is hier dus eenvoudig zelf te ontwerpen. Misschien willen jullie nog wel een stapje verder gaan door een totaal eigen en authentieke kaart te ontwerpen, helemaal vanaf een blanco begin. Als je die uitdaging samen aan wilt gaan, neem dan vooral even contact met onze ontwerpers op via de site, want we helpen jullie graag aan een unieke trouwkaart met foto! Een andere mogelijkheid is dat jullie wel weten wat jullie willen, maar misschien geen tijd hebben, of er eigenlijk niet aan willen beginnen omdat er nog zo veel te regelen is voor jullie grote dag. Leg dan gewoon aan ons voor wat jullie ideeën zijn, zodat wij met die wensen aan de slag kunnen gaan en jullie onbezorgd kunnen wachten op de kaarten die wij in opdracht ontwerpen. 

Je eigen trouwkaarten met foto van het aanstaand bruidspaar

Misschien hebben jullie wel een lievelingsfoto waar jullie samen smoorverliefd op prijken? Als dat geen mooie persoonlijke touch is! Denk je even in hoe leuk het is om een uitnodiging op de deurmat te vinden waar jullie tweetjes prominent voorop staan. Iedereen weet direct wat er gaat gebeuren met een trouwkaart met foto van de aanstaande bruid en bruidegom! Om je creativiteit aan te moedigen hebben we alvast een paar leuke voorbeelden op onze site gezet, maar ook hier geldt dat we je graag meer ruimte bieden voor eigen input. Je kunt altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, dus als jullie nou vast beginnen na te denken over jullie hoogstpersoonlijke trouwkaarten met foto, dan zorgen wij dat alles op tijd en op unieke wijze voor elkaar komt!