Ik zoek een kaart voor
Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Uitnodiging eerste verjaardag

BlijKaartje zit vol goede ideeën voor de leukste uitnodigingen. We hebben zelfs zoveel inspiratie dat we zelfs een hele serie uitnodigingen voor de eerste verjaardag van je kleintje hebben bedacht. Die eerste bijzondere verjaardag moet natuurlijk flink gevierd worden, maar geen zorgen: qua opkomst zit het wel goed met onze uitnodigingen... Kom je ook?!

Onze collectie uitnodigingskaart eerste verjaardag:

Scroll for more

Begin meteen goed met een uniek designkaartje

Een goed begin is het halve werk, zoals ze niet voor niets zeggen. Met onze uitnodigingen begint je eerste verjaardagsfeestje in elk geval meteen prima, want voor die eerste verjaardag hebben we hier flink ons best zitten doen op een mooie en inspirerende selectie. Of je nou voor je zoontje of je dochtertje op zoek bent en of je nou met z’n allen gewoon dat ene kaarsje uitblaast en dan taart eet, of een heel feestprogramma af gaat werken, bij ons vind je altijd iets moois. Als dat geen goed begin is van een leven lang feestjes geven, dan weten wij het ook niet meer!

Geef je kind een creatieve start

Een kaart bedenken om iedereen uit te nodigen voor de eerste verjaardag van je kleintje: wij kunnen er geen genoeg van krijgen, maar misschien heb je zelf ook wel inspiratie om je kind een creatieve start te geven. Dat treft! Op BlijKaartje vind je ook bij de uitnodigingen voor die eerste verjaardag onze online designer toolkit, waarmee je alle ruimte krijgt om te spelen met de ontwerpen die we voor je hebben klaargezet. Zo laat je zien dat je een unieke start geeft aan de verjaardagscarrière van je ukkie, met een basis van onze ontwerpers en jouw eigen design daar bovenop. Niet zo’n heel gek idee, vinden wij, want als we eerlijk zijn heb je het afgelopen jaar al behoorlijk creatief gedaan... Je hebt van een baby een dreumes gemaakt, dus dan gaat een uitnodiging voor een eerste verjaardag je ook wel lukken, toch? Kijk maar eens goed rond tussen alle mogelijkheden. Als je twijfelt, dan kun je meteen contact opnemen met een van onze designers via de chatfunctie op de site. Heel veel succes, maar belangrijker nog: heel veel plezier met die allereerste verjaardag!