Ik zoek een kaart voor
Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Tekst trouwkaart voor op de uitnodiging van jullie bruiloft

Ben je op zoek naar een tekst voor op de uitnodigingen voor jullie bruiloft? Wij hebben de mooiste en meest originele teksten voor trouwkaarten voor je samengesteld.

 

We say yes

Wij gaan trouwen op 23 augustus 2018! Dit willen wij graag met jou vieren. De huwelijksceremonie zal plaatsvinden om 14.30 uur op chateau Marquette, Heemskerk. Wij verwachten je om 14.00 uur.

Aansluitend zullen wij de taart aansnijden en is het tijd om te borrelen. Wij sluiten onze huwelijksdag af met een feest dat om 20.30 uur zal aanvangen op chateau Marquette.

Graag verneemt onze ceremoniemeester voor 14 juli 2018 of je bij de ceremonie en/of het feest aanwezig zal zijn.

Bekijk deze tekst op een kaart

 

True love

Op vrijdag 20-09-2018 zullen wij elkaar om 13.45 uur het JA-woord geven in het stadhuis te 's-Hertogenbosch. Wij zouden het leuk vinden om het feest met u te vieren. U wordt verwacht om 20.30 uur bij Partycentrum Dorsvlegel te Vinkel.

Adres:
Partycentrum Dorsvlegel
Brugstraat 43, 5382 JB Vinkel

Mocht u verhinderd zijn, wilt u dit dan a.u.b. voor 19 augustus doorgeven aan onze ceremoniemeester Mira van Vliet.

Emailadres: email@emailadres.com
Cadeauwens: (envelopje)

Bekijk deze tekst op een kaart


Geen woorden voor... Zeg het met symbolen

Niet alles op je trouwkaart hoeft in woorden uitgedrukt te worden. Soms is het mooier om woorden te vervangen door symbolen. Een symbool brengt een boodschap vaak duidelijker over dan woorden. In de designtool van BlijKaartje voeg je in elke trouwkaart makkelijk de mooiste symbolen toe. 

Voorbeeld van een trouwkaart met symbolen

 

We do!

Naam & Naam gaan elkaar het jawoord geven! En wel op vrijdag 14 september 2018 om 16:00 uur in het stadhuis van Oostburg.

Wij hopen dit, samen met jullie tot een onvergetelijke dag te maken en we vinden het daarom erg fijn, als jullie om 15:00 uur bij het huis van het bruidspaar kunnen zijn.

Tegen 15:30 uur gaan we in een stoet, ons burgerlijk huwelijk tegemoet. Na een toost op ons huwelijk komt het diner. Eten jullie met ons mee? Als het toetje en de receptie zijn geweest, dansen we de sterren van de hemel op ons huwelijksfeest!

Bekijk deze tekst op een kaart

 

Papa en mama gaan trouwen

Wij kondigen vol trots aan, dat onze papa en mama naar het stadhuis zullen gaan.

De Familie naam 'achternaam' was ons al gegeven. Maar mama krijgt hem nu ook voor de rest van haar leven. Papa en mama worden op vrijdag 10 juli 2018 met ons naar het Stadhuis van Enschede gereden. Waar zij om 13:00 uur in het huwelijk zullen treden.

Bloemen willen onze papa en mama niet. Omdat niemand daar nog iets van ziet. Onze papa en mama willen met ons de andere dag een weekje op huwelijks reis. Dat willen wij niet missen, voor geen prijs.

Het enige wat daar ons van hinderd is dat papa's saldo op de bank is verminderd. Dus weet u nu echt niet wat u papa en mama moet schenken. Dan weet u wel waar wij aan denken.

Bekijk deze tekst op een kaart


Trouwkaarten van populaire thema's:

Trouwkaarten met foto    Kraft & karton trouwkaarten    Hipster trouwkaarten

 

We do

Op zaterdag 1 juli 2018 gaan wij trouwen! Wij vinden het leuk als je deze dag met ons mee viert.

Laat je even weet of je komt?

PROGRAMMA
12.00 uur: JA-woord
14.00 uur: Receptie
17.00 uur: Diner

LOCATIE
Naam, Straat 1, 1234 AB Plaats

CEREMONIEMEESTER
Naam Achternaam
06 1345678 – email@ceremoniemeester.nl

Bekijk deze tekst op een kaart

 

Naam & naam

Gaan elkaar het Ja woord geven! En wel op 26 oktober 2018, in het gemeentehuis van Veendam.

Wij hopen samen met jullie dit tot een onvergetelijke dag te maken en vinden het daarom erg fijn, als jullie om 14:00 uur bij het huis, van het bruidspaar kunnen zijn. Tegen 14:30 uur gaan we in een stoet, ons burgerlijk huwelijk tegemoet.

Na een toost op ons huwelijk komt het diner. Eten jullie dan met ons mee? En wel in Borgerswoldhoeve te Veendam.

 

Celebrate

Op 30 augustus 2018 geven wij elkaar het "Ja-woord". Wij vinden het leuk als jullie deze dag met ons willen vieren.

Om 9.00 uur zijn jullie van harte uitgenodigd bij café de Kroon, aan het Mgr. Zwijsenplein 23 te Kerkdriel. Hier vandaan vertrekken we gezamenlijk naar het Raadshuis van Apeldoorn, waar om 12.00 uur de huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden.

Na de huwelijksvoltrekking rijden we met elkaar naar café de Kroon, Mgr Zwijsenplein 23 in Kerkdriel. Wanneer we aankomen in café de Kroon, gaan we genieten van een heerlijk diner en vieren we graag met jullie ons huwelijksfeest.

Indien u verhindert bent kunt u dit doorgeven aan onze ceremoniemeester.

 

Wedding

Naam & Naam geven elkaar het Ja-woord op 8 augustus 2018, om 14.00 uur in Villa Rams Woerthe te Steenwijk. Hierna vertrekken wij naar hotel Lunia, waar wij deze dag feestelijk zullen voortzetten. 

Wij vinden het fijn om deze dag met jullie te vieren. Wij verwachten jullie om 12.00 uur bij het ouderlijke huis van Naam vanwaar we gezamenlijk zullen vertrekken.


Trouwkaarten van populaire thema's:

Basic trouwkaarten    Romantische trouwkaarten    Stijlvolle trouwkaarten

 

Huwelijk

Naam en Naam hebben het genoegen u mede namens wederzijdse ouders kennis te geven van hun voorgenomen huwelijk.

Het huwelijk zal plaatsvinden op vrijdag 25 september 2018 in het gemeentehuis te Dafsen. Aansluitend willen we u uitnodigen voor de receptie en het bruiloftsdiner in het restaurant 'De Gouden Gans'.

We zouden het op prijs stellen als u voor 15 juni 2018 zou kunnen laten weten of u aanwezig kunt zijn. Wij verheugen ons op uw aanwezigheid!

 

Mr. & Mrs.

Bij deze kondig ik aan, dat mijn papa en mama trouwen gaan.

Op 14 juli 2018 staan zij hand in hand, in het gemeentehuis voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Waar ik ze de ringen mag geven, voor de rest van hun hele leven.

Om deze dag te vieren lijkt het mijn papa en mama fijn, als u hierbij aanwezig wilt zijn.

 

Yes we do!

Op zaterdag 12 mei 2018 vindt onze grote dag plaats. Dan gaan wij namelijk trouwen! Uiteraard willen wij dit huwelijksfeest graag met jou vieren! Daarom ben je van harte uitgenodigd om deze speciale dag met ons te vieren.

Vanaf 14:00 uur ben je welkom in Café De Vrijheid | De Dreef 18a | 1622 KJ Hoorn.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons feest bij te wonen, geef dan even een belletje of stuur een e-mail.

Tot zaterdag 14 mei aanstaande!

Naam & Naam

 

Ja-woord

Na al die vragende ogen gaan we het nu eindelijk aan elkaar beloven. Dat we altijd voor elkaar zullen gaan in goede en in slechte tijden naast elkaar willen staan 30 mei 2018 gaan wij elkaar het ja-woord geven. Deze dag willen wij graag van begin tot aan het eind met jullie beleven.

Wij vinden het daarom erg fijn als jullie om 15.15 uur bij "de blokhut" op het Ermerstrand kunnen zijn.

Laat ons voor 5 mei a.s. even weten of je kan komen op de dag van onze dromen?

Onze harten zijn gevuld met liefde. We zijn heel blij met wat we hebben maar denk je toch aan een cadeau dan graag zo: (spaarvarkentje)

 

Wij gaan trouwen

Op 7 augustus 2018 gaan wij trouwen in de Koenjer te Holten!

We nodigen je uit om deze bijzondere dag samen met ons, familie en vrienden te vieren.

Het ontvangst voor de ceremonie is om 13.30 uur. Na de ceremonie zal aansluitend de borrel plaatsvinden. Om 20.00 uur willen wij met iedereen de dag feestelijk afsluiten.

Voor alle informatie over onze bruiloft en om te laten weten of je erbij kan zijn: www.naamwebsite.nl

 

De mooiste trouwkaarten van BlijKaartje!

Heb je een tekst voor jullie uitnodiging gevonden die helemaal bij jullie past? Dan kun je nu aan de slag met het maken van de trouwkaarten! Via onze ontwerpmodule maak je in een paar stappen jullie eigen kaart, natuurlijk voorzien van jullie persoonlijke uitnodiging. Is je kaart naar wens? Vraag een gratis drukproef van de trouwkaart aan met de code: drukproef-1302.

Een greep uit de collectie trouwkaarten:

Scroll for more

Ook bij BlijKaartje: Save the date kaarten

Met een save the date kaart laat je weten op welke datum jullie gaan trouwen. Een aankondiging van je bruiloft waarmee je wilt zeggen; reserveer de datum vast in je agenda! Een dergelijk kaartje wordt steeds vaker verstuurd door een aanstaande bruid en bruidegom en kan natuurlijk helemaal ik je eigen stijl worden opgemaakt. Bekijk het aanbod save the date kaarten uit de collectie van BlijKaartje. En met een beetje creativiteit gebruik je de tekstvoorbeelden voor de uitnodiging ook op je aankondiging!