Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Maak eenvoudig je persoonlijke kerstkaarten!

Natuurlijk zijn de kerstdagen al jarenlang dé gelegenheid bij uitstek om de mensen die je dierbaar zijn het mooiste feest toe te wensen dat er bestaat. Hoe kun je dat beter doen dan met een mooie kerstkaart? Precies: met een unieke kerstkaart die je helemaal zelf hebt samengesteld, met de praktische hulp van Blijkaartje.nl! Dit is hét moment van het jaar om te laten merken dat je aan de mensen om je heen denkt, en dat doe je op de mooiste en meest persoonlijke manier door je eigen touch te geven aan een attente en bijzondere kerstkaart per post.

Bij Blijkaartje.nl kun je alle kanten op als het gaat om verschillende designs, afbeeldingen, teksten en formaten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben alles dat je nodig hebt om de mooiste en meest originele kerstkaarten te maken, waarmee je dit jaar absoluut tussen de andere kerstkaarten uit zult springen!

Blijkaartje heeft ook  zakelijke kerstkaarten in het assortiment.

Je kunt een kerstkaart uit onze collecte kiezen of zelf een eigen kerstkaart ontwerpen.

Scroll for more

De mooiste kerstkaart voor de mooiste tijd van het jaar

Voor veel mensen is kerstmis de mooiste tijd van het jaar. Het is vroeg donker en koud, dus de kaarsjes gaan aan en in de kamer staat een mooie boom te fonkelen. Er is extra lekker eten en drinken in huis en de sfeer is gewoon knusser dan de rest van het jaar. Oude tradities worden in ere hersteld en daar wil je graag je steentje aan bijdragen. Dan is het heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen want met een originele kerstkaart van Blijkaartje.nl sluit je naadloos aan op al die warmte en gezelligheid, helemaal in je eigen persoonlijke stijl! Geef je ogen maar eens goed de kost voordat je besluit wat het beste bij je eigen stijl past. We hebben zo veel mogelijkheden dat je misschien wel besluit om een aantal verschillende ontwerpen te bedenken, zodat je iedereen een perfect passende kerstkaart kunt sturen!
 

Helemaal zelf of met een beetje hulp

Op Blijkaartje.nl kun je alle aspecten en onderdelen van je eigen speciale kerstkaart helemaal naar je eigen smaak vormgeven. Je gaat dus vanuit het gemak van je luie stoel achter het bureau van een ontwerper zitten. Als je wilt, mag je alles tot in de puntjes zelf bedenken, maar we helpen je ook met alle plezier een eindje op weg. Onze medewerkers geven professioneel advies en stijltips, maar alleen als je dat handig vindt, want we laten je creatieve en hoogstpersoonlijke kerstkaart natuurlijk het liefste helemaal uit je eigen creativiteit en gevoel voor stijl ontstaan! Toch hebben we op onze site een enorme selectie voorbeeldkaarten geplaatst. Misschien alleen om je te inspireren, maar misschien wil je ze juist graag als basis gebruiken voor je eigen ontwerp. Natuurlijk kun je ook een persoonlijke kerstkaart maken door een ontwerp van onze site te kiezen en er een paar kleine persoonlijke touches aan te geven. We laten de keuze aan jou, maar aarzel niet om het ons te laten weten als we je een handje kunnen helpen!
 

Helemaal jouw kerst, helemaal jouw kerstkaart

Dit jaar wordt het helemaal jouw kerst, want jouw persoonlijke wensen op je totaal unieke kerstkaart zal een onvergetelijke indruk maken op iedereen die je de mooiste kerstdagen ooit wilt wensen! Kijk snel verder naar alle inspiratie, voorbeelden en ontwerpen die we je op Blijkaartje.nl bieden, dan krijg je vanzelf die echte kerstsfeer te pakken!