Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Maak eenvoudig je persoonlijke kerstkaarten!

De kerstdagen! Hét moment om te laten merken dat je denkt aan de mensen om je heen. Dit doe je op de mooiste en meest persoonlijke manier met een eigen bijzondere kerstkaart per post. Ontwerp zelf je unieke kerstkaart of maak gebruik van de praktische hulp van Blijkaartje.nl! Vraag een gratis drukproef van de kerstkaart aan met de code: drukproef-1302. Of bekijk de zakelijke kerstkaarten in het assortiment van BlijKaartje.

Alle kerstkaarten:

Scroll for more

De mooiste kerstkaart voor de mooiste tijd van het jaar

Voor veel mensen is kerstmis de mooiste tijd van het jaar. Het is vroeg donker en koud, dus de kaarsjes gaan aan en in de kamer staat een mooie boom te fonkelen. Er is extra lekker eten en drinken in huis en de sfeer is gewoon knusser dan de rest van het jaar. Oude tradities worden in ere hersteld en daar wil je graag je steentje aakn bijdragen. Dan is het heel goed dat je bij ons terecht bent gekomen want met een originele kerstkaart van Blijkaartje sluit je naadloos aan op al die warmte en gezelligheid, helemaal in je eigen persoonlijke stijl! Geef je ogen maar eens goed de kost voordat je besluit wat het beste bij je eigen stijl past. We hebben zo veel mogelijkheden dat je misschien wel besluit om een aantal verschillende ontwerpen te bedenken, zodat je iedereen een perfect passende kerstkaart kunt sturen!
 

Helemaal zelf of met een beetje hulp

Op Blijkaartje.nl kun je alle aspecten en onderdelen van je eigen kaart helemaal naar je eigen smaak vormgeven. Je gaat dus vanuit het gemak van je luie stoel achter het bureau van een ontwerper zitten. Als je wilt, mag je alles tot in de puntjes zelf bedenken, maar we helpen je ook met alle plezier een eindje op weg. Onze medewerkers geven professioneel advies en stijltips, maar alleen als je dat handig vindt, want we laten je creatieve en hoogstpersoonlijke kerstkaart natuurlijk het liefste helemaal uit je eigen creativiteit en gevoel voor stijl ontstaan! Toch hebben we op onze site een enorme selectie voorbeeldkaarten geplaatst, zo zijn er hippe kerstkaarten, of maak kerstkaarten met foto. Misschien alleen om je te inspireren, maar misschien wil je ze juist graag als basis gebruiken voor je eigen ontwerp. Natuurlijk kun je ook een persoonlijke kerstkaart maken door een ontwerp van onze site te kiezen en er een paar kleine persoonlijke touches aan te geven. We laten de keuze aan jou, maar aarzel niet om het ons te laten weten als we je een handje kunnen helpen!
 

Helemaal jouw kerst, helemaal jouw kerstkaart

Dit jaar wordt het helemaal jouw kerst, want jouw persoonlijke wensen op je totaal unieke kerstkaart zal een onvergetelijke indruk maken op iedereen die je de mooiste kerstdagen ooit wilt wensen! En zoek je een mooie tekst voor op je kerstkaarten? Wij hebben een heleboel leuke kerstwensen voor je gevonden.