Ontwerpen op maat door onze ontwerpstudio

Ontwerp op maat voor jou

De collega's van onze ontwerpstudio kunnen een ontwerp op maat voor je maken op verschillende manieren. Bijvoorbeeld het wijzigen van een kaartformaat, samenvoegen van meerdere ontwerpen of een ontwerp op maat.

  • Het is mogelijk om het formaat van een kaart te wijzigen. Wil je bijvoorbeeld de kaart laten wijzigen van vierkant naar staand of van dubbel naar enkel? Wij kunnen dit voor je wijzigen en opslaan in je account. Voor belgische klanten kunnen we het kaartformaat omzetten naar 'Belgisch vierkant'. Deze aanpassing doen wij vrijblijvend. Stuur ons gerust een berichtje.
  • Het is mogelijk om meerdere kaartjes samen te voegen tot 1 kaart. Heb je bijvoorbeeld een silhouetje gezien op een kaartje maar vind je de bergen op de achtergrond mooi op het andere kaartje? Dan kunnen wij dit samenvoegen tot 1 kaart en opslaan in je account. Mail ons gerust met je wensen! Wanneer je ons mailt is het handig om de linkjes van de verschillende kaarten mee te sturen zodat wij direct voor je aan de slag kunnen gaan.
  • We kunnen een ontwerp op maat voor je maken. Dit kan in verschillende stijlen. Op deze pagina hebben we de mogelijkheden voor je verzameld maar een eigen idee kan ook altijd! Zoek je iets unieks en wil je graag dat ons designteam met jouw ideeën aan de slag gaat om een compleet ontwerp op maat te maken? Dat kan! Mail ons gerust met je wensen en ideeën en vraag naar de kosten. We kunnen altijd kijken wat we voor je kunnen doen! Met behulp van jouw input maken wij 3 ontwerpen waaruit je vervolgens kunt kiezen. LET OP: daarna geven we je 2 maal de gelegenheid om eventuele aanpassingen door te geven die we vervolgens voor je zullen doorvoeren.
  • Vind jij het leuk om het ontwerp van jouw kaartje ook toe te passen op bijvoorbeeld een vlag, memory box, raambord, raamsticker of tuinbord? Dit kunnen wij doen voor €9,95. Stuur ons een mailtje met je wensen en wij zetten het ontwerp van je kaartje op het door jou aangegeven product voor je klaar in jouw account.
  • • Hoe leuk is het om een kraambezoekboek of gastenboek te voorzien van hetzelfde ontwerp als je kaartje? Of creëer een prachtig sfeertje door een behangcirkel met het ontwerp van het geboortekaartje op een muur in de babykamer te bevestigen. Dit kunnen wij voor je omzetten voor €14,95. Laat gerust weten wat je wensen zijn en wij zetten een bijpassend ontwerp voor je klaar in jouw account.

Illustraties op maat

Bekijk hieronder onze verschillende stijlen ontwerpen op maat.

silhouet aanpassing

Silhouet aanpassing (klein)

Vanaf €17,50.
Wil je een bestaand silhouetje laten wijzigen omdat je kindje bijvoorbeeld ander haar heeft of omdat de gezinssamenstelling niet klopt? Dit kunnen wij natuurlijk voor je aanpassen.

silhouet op maat

Silhouet op maat

Vanaf €30,00.
Heb jij specifieke wensen voor een silhouetje op het kaartje? Wij kunnen met je meedenken om helemaal je eigen silhouetje te laten ontwerpen!

lijntekening geboortekaartje

Lijntekening geboorte

Vanaf €52,50.
Heb jij een leuke foto van bijvoorbeeld een newbornshoot die je graag als lijntekening op het geboortekaartje wil plaatsen? Wij kunnen een lijntekening maken op basis van deze foto. (Alleen mogelijk bij bestelling van kaart op product bij Blijkaartje)

lijntekening trouwkaart

Lijntekening trouwkaart

Vanaf €52,50.
Maak de trouwkaart nog persoonlijker met een lijntekening van jullie als stralend stel. De lijntekening wordt gemaakt op basis van een foto. (Alleen mogelijk bij bestelling van kaart op product bij Blijkaartje)

plattegrond verhuiskaart

Plattegrond

Vanaf €22,50.
Een plattegrond van jullie nieuwe huis voor op de verhuiskaart! Hoe leuk en bijzonder is dat? Onze ontwerpers kunnen dit voor je ontwerpen.

aanpassing aparte vorm of uitsnede kaart

Aanpassing kaartvorm

Vanaf €17,50.
Wil je een kaart laten aanpassen naar een bijzondere vorm? Dat kan! Alle (grove) vormen zijn mogelijk. Mail ons gerust met je wensen.