Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Hippe kerstkaarten

De kerstdagen! Hét moment om te laten merken dat je denkt aan de mensen om je heen. Stuur dit jaar eens zelf ontworpen hippe kerstkaarten per post aan vrienden en familie. Kies een kaart uit de collectie en pas deze aan naar je eigen smaak of maak gebruik van de praktische hulp van Blijkaartje.nl! Vraag een gratis drukproef van de kerstkaart aan met de code: drukproef-1302.

Onze collectie hippe kerstkaarten:

Scroll for more

BlijKaartje geeft stijl aan je kerstfeest met unieke hippe kerstkaarten

Kerstmis is al vaak genoeg beschreven als de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar doen we het bij BlijKaartje eens helemaal anders, want voor je zie je onze nieuwe collectie hippe kerstkaarten, stuk voor stuk van de hand van professionele ontwerpers. Zo zet je de feestdagen in op een stijlvolle manier, maar spring je er dit jaar eens positief tussenuit aan elke muur vol met standaard kerstkaarten!

Voor een kerst met extra glitters

De kerstperiode staat al zo bol van de tradities dat het ons leuk leek om eens te breken met de traditionele kerstkaarten. Waarom zou een gezellig feest niet ook hip mogen zijn? Wij weten het eigenlijk ook niet zo goed. Als het gaat om een gezellig feest met kaarslicht en lampjes in de boom, dan mag je toch zeker ook wel een beetje shinen met de kerstkaart die je stuurt? We hebben een serie hippe kerstkaarten ontworpen om je te inspireren, dus als jij ook toe bent aan iets anders dit jaar, dan ga je hier zeker vinden wat je zoekt!

Een nieuwe kersttraditie maak je zelf

Een nieuwe manier om kerst te vieren? Je zet in elk geval duidelijk de toon met een hippe kerstkaart van onze ontwerpers. En dat is nog maar een voorzetje, want bij BlijKaartje zien we je het liefste zelf aanschuiven aan de ontwerptafel. Hier kun je het zo hip, zo vernieuwend en zo verrassend maken al je zelf maar kunt bedenken. Je krijgt alle ruimte voor een hoogstpersoonlijke kerstboodschap met onze handige designer toolkit, waarmee je online met gemak je eigen ideeën in onze ontwerpen verwerkt.  Tussen al die gebruiken vaste rituelen is het volgens ons juist extra leuk om eens met iets heel anders en helemaal eigens te komen, dus laat je door ons vooral niet tegenhouden bij het maken van die hippe kerstkaart. Hoogste tijd om eens op eigen kracht een nieuwe kersttraditie op poten te zetten! Nou ja... helemaal op eigen houtje een kaart ontwerpen zou misschien weer wat ver gaan, dus je kunt op ons rekenen, ook als het om je eigen hippe kerstkaart gaat. Onze designers zitten klaar om je even te helpen bij je ontwerp en de beslissingen waar je misschien over twijfelt. Neem gewoon contact op via de ingebouwde chatfunctie, dan zorgen we er samen voor dat deze kerst niemand om jouw zelfontworpen en über hippe kerstkaarten heen kan! En kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de tekst op de kaart, kijk dan even bij de Nederlandse en Engelse kerstwensen die we al voor je hebben verzameld.