Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Originele geboortekaartjes

De geboorte van een kindje is iets bijzonders, waarvoor je natuurlijk jullie eigen originele geboortekaartjes wilt. Alle geboortekaartjes van BlijKaartje zijn door onszelf ontworpen en hebben daardoor een origineel ontwerp. Uniek en origineel, omdat je voor jullie geboortekaartjes net even iets anders wilt!

Onze collectie originele geboortekaartjes:

Scroll for more

Ruime keus aan originele geboorte afbeeldingen

Vind je het leuk om je uit te leven qua kaart ontwerp voor een origineel geboortekaartje van je kindje? Dan kun je bij BlijKaartje lekker aan de slag gaan. In onze online ontwerp module vindt een grote hoeveelheid aan afbeeldingen, achtergronden, lettertypes en zelf inkleurbare objecten die je kunt gebruiken voor een origineel geboortekaartje. Kijk ook eens bij onze andere kaartjes voor inspiratie en mogelijkheden. Ben je opzoek naar een bijzonder item, welke nog niet in de galerij staat? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag.

De geboortekaartjes van BlijKaartje zijn in vele formaten en afmetingen beschikbaar en helemaal naar wens op te maken en naar smaak aan te passen. Hebben jullie een eigen idee of zijn jullie opzoek naar een echt origineel geboortekaartjes ontwerp. Vraag ons dan naar de mogelijkheden. BlijKaartje helpt je graag met het combineren van twee geboortekaartjes of maakt zo een kaartje op maat voor de geboorte van je kindje.

Origineel, persoonlijk en uniek

Bij BlijKaartje kun je kiezen uit vele verschillende soorten geboortekaartjes. Van rustige, strakke kaartjes tot hele drukke geboortekaartjes met frisse kleuren en prints. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alle geboortekaartjes pas je in een handomdraai aan naar een uniek ontwerp, welke bij jouw originele stijl past. Wil je de gemaakte geboortekaart nog net even iets extra's meegeven? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit 1 van onze bijzondere papiersoorten om het originele ontwerp te versterken. Of kies niet voor een vierkante kaart, maar uit één van onze andere formaten en afmetingen. Zo wordt jouw originele ontwerp, naast persoonlijk ook heel uniek!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het opmaken van jouw originele geboortekaartje? Loop je vast met ontwerpen of ben je op zoek naar een origineel idee? BlijKaartje denkt graag met je mee om net dat beetje extra's toe te voegen, waardoor een origineel geheel ontstaat. Het meekijken en adviseren is een gratis service van BlijKaartje.