Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Trouwkaarten

Jullie gaan trouwen! Deze bijzondere gebeurtenis kondig je natuurlijk aan met een mooie trouwkaarten. Elke kaart is eenvoudig aan te passen naar je smaak. Kies een kaart uit de collectie stijlvolle trouwkaarten en maak er een eigen en unieke kaart van. Vraag een gratis drukproef van de kaart aan met de code: drukproef-1302.

Kies uit de populaire thema's:

Trouwkaarten basicTrouwkaarten met fotoStijlvolle trouwkaarten

Hipster trouwkaartenTrouwkaarten typografie

Trouwkaarten romantischTrouwkaarten kartonTrouwkaarten klassiek

Overzicht van alle trouwkaarten:

Scroll for more

Een trouwkaart kiezen uit de collectie en zelf aanpassen

Voor het opmaken van trouwkaarten, kies je bij BlijKaartje een mooie kaart uit de collectie. De mogelijkheden zijn divers, van hippe en trendy trouwkaarten tot romantische kaarten en je kunt zelf tekst toevoegen of een trouwkaart met eigen foto maken. Ben je heel creatief? Ga aan de slag met een blanco kaart en maak je eigen ontwerp. Schakel ons in als je de voorkeur geeft aan een uniek ontworpen trouwkaart.

Wil je niets aan het toeval overlaten en zeker weten dat je gasten jullie trouwdag vrijhouden, stuur je gasten dan op tijd een Save the Date kaart.
 

Trouwkaart door BlijKaartje laten opmaken

Wil je voor jouw trouwkaarten net even iets anders? Verschillende stijlen met elkaar combineren of een eigen idee laten uitwerken. Bij BlijKaartje kan het allemaal! Het team van BlijKaartje denkt graag met jou mee om de aankondiging van jullie huwelijk helemaal naar jouw wens op te maken. Want de mooiste dag van jullie leven, begint met de mooiste trouwkaarten!

Diverse formaten en sluitzegels

Kies of je zelf trouwkaarten wilt ontwerpen of kies één van de trouwkaartjes uit onze collectie. Het is overigens ook mogelijk om een ander formaat te bestellen. Op zoek naar een grote of juist een kleine kaart? Bij BlijKaartje kan het allemaal. Maak het helemaal af met een sluitzegel op de envelop. Wij wensen jullie alvast een hele mooi en onvergetelijke bruiloft toe!

12,5 jaar getrouwd? Of zelfs 25 of 40 jaar?

Naast onze originele trouwkaarten, kun je bij ons ook terecht voor 12,5 jaar getrouwd kaarten, 25 jaar getrouwd kaarten en 40 jaar getrouwd kaarten. Want zulke mooie jaartallen verdienen natuurlijk ook een mooie kaart! Eventueel kun je het jaartal op de kaart zelf eenvoudig naar wens aanpassen.