Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Vintage trouwkaarten

Als je gaat trouwen doe je dat natuurlijk op je eigen unieke manier. Houden jullie van de vintage look? Bij BlijKaartje hebben wij een mooie selectie vintage trouwkaarten ontworpen. Logisch dus dat je naar Blijkaartje.nl komt voor een vintage trouwkaart die precies past bij jullie tweetjes, als uniek en onvergelijkbaar koppel!

Onze collectie vintage trouwkaarten:

Scroll for more

Eigen stijl vintage trouwkaarten

Met de vintage trouwkaarten van Blijkaartje kun je zo veel eigen stijl toevoegen als je zelf wilt. Ons assortiment is zo breed dat er eigenlijk altijd een kaart op maat voor jullie bij zit. Wil je zelf stijlelementen toevoegen? Dat kan! Bij ons kun je een bestaand ontwerp als basis nemen en daar zelf mee aan de slag gaan om je persoonlijke touch toe te voegen. Als je nog een stapje verder wilt gaan kun je zelfs je compleet unieke vintage trouwkaart ontwerpen, eventueel met hulp en ondersteuning van het Blijkaartje ontwerpteam, want we denken graag met je mee!

Formaat, lay-out, kleuren, tekst en afbeeldingen: aan alles kan een vintage stijl worden gegeven met de mogelijkheden die we je in de ontwerptool bieden. Als je een beetje hulp nodig hebt om op dreef te komen, dan geven onze collega's je graag een duwtje in de rug.

Iedereen verdient de perfecte kaart

Je trouwdag is uniek en persoonlijk, dus als aanstaand bruidspaar verdienen jullie niets minder dan die ene unieke vintage trouwkaart om het fantastische nieuws met je dierbaren te delen. BlijKaartje geeft je alle ruimte die je wilt en helpt je waar jij dat nodig hebt. Kijk rustig rond en benader ons gerust voor advies. Samen maken we de perfecte kaart voor jouw eigen perfecte dag!