Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Retro en vintage trouwkaarten

Als je gaat trouwen doe je dat natuurlijk op je eigen unieke manier. Dit is jullie bijzondere dag, en dat wil je aan iedereen laten weten met jullie eigen bijzondere vintage trouwkaart. Alle details moeten precies zijn zoals jullie dat samen willen, want op je trouwdag draait alles om wie jullie zijn en wat jullie samen aan de wereld willen laten zien. Logisch dat je dan naar Blijkaartje komt voor een vintage trouwkaart die precies past bij jullie tweetjes, als uniek en onvergelijkbaar koppel!

Onze collectie retro en vintage trouwkaarten:

Scroll for more

Eigen stijl retro en vintage trouwkaarten

Met de vintage trouwkaarten van Blijkaartje kun je zo veel eigen stijl toevoegen als je zelf wilt. Ons assortiment is zo breed dat er eigenlijk altijd een kaart op maat voor jullie bij zit. Wil je zelf stijlelementen toevoegen? Dat kan! Bij ons kun je een bestaand ontwerp als basis nemen en daar zelf mee aan de slag gaan om je persoonlijke touch toe te voegen. Als je nog een stapje verder wilt gaan kun je zelfs je compleet unieke vintage trouwkaart kaarten ontwerpen, eventueel met hulp en ondersteuning van het Blijkaartje ontwerpteam, want we denken graag met je mee! Bekijk ook al onze trouwkaarten.

Formaat, lay-out, kleuren, tekst en afbeeldingen: aan alles kan een vintage draai worden gegeven met de mogelijkheden die we je bij Blijkaartje bieden. Als je een beetje hulp nodig hebt om op dreef te komen, dan geven onze collega's je graag een duwtje in de rug.

Meer dan trouwen alleen

Een perfecte gelegenheid voor onze vintage kaarten is natuurlijk ook een huwelijksjubileum! Ben je 12,5 jaar, 25 jaar, of zelfs 40 jaar getrouwd? De perfecte aanleiding op in de stijl van die dierbare herinnering voor de dag te komen met een persoonlijke vintage jubileumkaart! Kijk ook eens bij onze speciale save the date kaarten, want een onvergetelijke dag als deze kun je niet vroeg genoeg aankondigen...

Je trouwdag is uniek en persoonlijk, dus als aanstaand bruidspaar of als echte huwelijksveteranen verdienen jullie niets minder dan die ene unieke vintage trouwkaart om het fantastische nieuws met je dierbaren te delen. Blijkaartje geeft je alle ruimte die je wilt en helpt je waar jij dat nodig hebt. Kijk rustig rond en vraag gerust om advies. Samen maken we de perfecte kaart voor jouw eigen perfecte dag!