Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Geboortekaartjes volgens de laatste trends bij Blijkaartje!

De geboorte van jouw baby verdient natuurlijk het mooiste geboortekaartje. De geboortekaartjes van Blijkaartje zijn helemaal aan te passen naar jouw smaak. Je kunt de verschillende elementen van de geboortekaartjes met elkaar combineren, zodat er een uniek en eigen geboortekaartje ontstaat. Vraag een gratis drukproef van het geboortekaartje aan met de code: drukproef-1302.

      

          

 

Alle geboortekaartjes:

Scroll for more

Geboortekaartjes in jouw eigen stijl

Voor het maken van geboortekaartjes, kun je bij Blijkaartje kiezen uit drie mogelijkheden. Je kunt een kaart kiezen uit onze collectie geboortekaarten, je kunt zelf je eigen geboortekaartje ontwerpen (optie één hieronder) of door ons een unieke geboortekaart laten maken. Alle geboortekaartjes in onderstaande kaartencollectie zijn door ons ontworpen en vind je dus nergens anders. Daarnaast kun je kiezen of je zelf geboortekaarten wilt ontwerpen of kies één van de geboortekaartjes uit onze collectie. Is je kindje nog niet geboren? Bekijk dan ook eens onze babyshower uitnodigingen. Is je kind al wel geboren en geef je een kraamfeest? Bekijk dan onze kraamfeest uitnodigingen.

Veel voorbeelden geboortekaarten

De geboortekaartjen uit onze collectie bevatten verschillende ontwerpen. Wij hebben er voor gekozen om een zo divers mogelijk aanbod te presenteren, zodat voor elke geboorte de juiste kaart is te vinden. Of je nu op zoek bent naar roze, blauw of juist iets heel anders.Je kunt selecteren op een thema, het geslacht of een kaartkleur die je aanspreekt. De mogelijkheden zijn divers, van stoere geboortekaartjes tot hippe en trendy geboortekaartjes en je kunt zelf eenvoudig tekst en eventueel een eigen foto toevoegen aan je geboortekaartjes. Ook hebben wij verschillende geboortekaartjes voor jongens en geboortekaartjes voor meisjes.

Voor het door ons laten maken van geboortekaartjes kun je het beste even contact met ons opnemen om de wensen door te spreken.

Enkele of langwerpige geboortekaartjes

Het is overigens ook mogelijk om de kaartjes in diverse formaten te bestellen, zodat je niet bent gebonden aan een standaard vierkanten kaart. De geboortekaartjes van Blijkaartje.nl voldoen altijd aan je wensen!

Papier keuze geboortekaartjes

Of je kiest voor een stoere, lieve, retro of strakke geboortekaartjes, de keuze voor het juiste papier waarop de kaart wordt gedrukt versterkt de uitstraling. Blijkaartje geeft graag advies over het papier waarop jouw geboortekaartje het beste tot zijn recht komt. Wil je na de geboorte van je kindje snel de geboortekaartjes is huis hebben, is het handig om tijdens de zwangerschap al een drukproef van jouw geboortekaartje op het gewenste papier te bestellen. Vergeet tijdens je bestelling ook onze leuke sluitzegels niet!