Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Geboortekaartjes

Is er een kindje op komst? De geboorte van jouw baby verdient natuurlijk het mooiste geboortekaartjes. Elk kaartje is eenvoudig aan te passen naar jouw smaak. Kies je favoriet en maak er je eigen en unieke geboortekaartje van. Vraag een gratis drukproef van de geboortekaartjes aan met de code: drukproef-1302.

Kies uit de populaire thema's:

Geboortekaartjes jongenGeboortekaartjes meisje Geboortekaartjes silhouet

Gratis drukproef geboortekaartjesklassieke geboortekaartjes

DIY geboortekaartjesStoere geboortekaartjesGeboortekaartjes met foto

Overzicht van alle geboortekaartjes:

Scroll for more

Geboortekaartje zelf opmaken of met hulp van BlijKaartje

Je kunt geboortekaartjes kiezen uit onze uitgebreide collectie. Met elke kaart uit de collectie maak je eenvoudig een persoonlijk geboortekaartje door een eigen tekst toe te voegen, kleuren aan te passen of te schuiven met de elementen op het kaartje. Heb je moeite met het opmaken van je kaartje dan helpen we je graag met het ontwerp voor unieke geboortekaartjes voor de geboorte van je zoon of dochter. Echte creatievelingen kunnen aan de slag met een blanco kaartje en een eigen ontwerp maken. Uiteraard kan het team van BlijKaartje je helpen bij je eigen ontwerp, mocht je het nodig hebben!

Een grote keuze geboortekaarten

Wij hebben er voor gekozen om een zo divers mogelijk aanbod te presenteren, zodat voor elke smaak geboortekaartjes vinden zijn. Kies je favoriete thema voor de stijl van jouw keuze. Selecteer op geslacht of de kleur die je aanspreekt. De mogelijkheden zijn divers, van stoere kaartje tot hippe geboortekaartjes. Zo kun je kiezen voor een geboortekaartje met foto. Ook hebben wij verschillende geboortekaartjes voor jongens en geboortekaartjes voor meisjes.

Wil je een unieke geboortekaartjes door ons laten ontwerpen dan kun je het beste even contact met ons opnemen om je wensen door te spreken.

Kies zelf de vorm, vierkant, enkel of langwerpig

Het is overigens ook mogelijk om de kaartjes in diverse formaten te bestellen, zodat je niet bent gebonden aan een standaard vierkanten kaart. Kies bijvoorbeeld voor een enkel kaartje op een hippe langwerpige kaart.

Papiersoort kiezen

Of je kiest voor een stoere, lieve, retro of strakke geboortekaartjes, de keuze voor het juiste papier waarop de kaart wordt gedrukt versterkt de uitstraling. Blijkaartje geeft graag advies over het papier waarop jouw geboortekaartjes het beste tot zijn recht komt. Vergeet tijdens je bestelling ook onze leuke sluitzegels niet!

Surprise! Ik ben zwanger

Je moet nog een tijdje wachten voordat je dat kleine nieuwe mensje in je handen mag houden. Er is van alles te doen voordat het grote moment is aangebroken, maar het is een leuk begin om dat prille leventje alvast te delen met alle lieve mensen om je heen. Zoals een originele aankondiging zwangerschap kaart, want dat kleine baby'tje is hoe dan ook groot nieuws!