Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

De mooiste geboortekaartjes van BlijKaartje!

Is er een kindje op komst? De geboorte van jouw baby verdient natuurlijk het mooiste geboortekaartje. Elk kaartje is eenvoudig aan te passen naar jouw smaak. Kies je favoriete kaart en maak er je eigen en unieke kaartje van. Vraag een gratis drukproef van het geboortekaartje aan met de code: drukproef-1302.

Geboortekaartjes jongen      Geboortekaartjes meisje

          

Eerste drukproef GRATIS met code: drukproef-1302EkomiAlles aan te passen

Alle geboortekaartjes:

Scroll for more

Geboortekaartje zelf opmaken of met hulp van BlijKaartje

Je kunt een kaartje kiezen uit onze uitgebreide collectie. Met elke kaart uit de collectie maak je eenvoudig een persoonlijk geboortekaartje door een eigen tekst toe te voegen, kleuren aan te passen of te schuiven met de elementen op het kaartje. Heb je moeite met het opmaken van je kaartje dan helpen we je graag met het ontwerp voor een uniek kaartje voor de geboorte van je zoon of dochter. Echte creatievelingen kunnen aan de slag met een blanco kaartje en een eigen ontwerp maken. Uiteraard kan het team van BlijKaartje je helpen bij je eigen ontwerp, mocht je het nodig hebben!

Een grote keuze geboortekaarten

Wij hebben er voor gekozen om een zo divers mogelijk aanbod te presenteren, zodat voor elke smaak een kaart te vinden is. Kies je favoriete thema voor de stijl van jouw keuze. Selecteer op geslacht of de kleur die je aanspreekt. De mogelijkheden zijn divers, van stoere kaartje tot hippe en trendy geboortekaartjes. Zo kun je kiezen voor een geboortekaartje met foto. Ook hebben wij verschillende geboortekaartjes voor jongens en geboortekaartjes voor meisjes.

Wil je een uniek kaartje door ons laten ontwerpen dan kun je het beste even contact met ons opnemen om je wensen door te spreken.

Kies zelf de vorm, vierkant, enkel of langwerpig

Het is overigens ook mogelijk om de kaartjes in diverse formaten te bestellen, zodat je niet bent gebonden aan een standaard vierkanten kaart. Kies bijvoorbeeld voor een enkel kaartje op een hippe langwerpige kaart.

Papiersoort kiezen

Of je kiest voor een stoere, lieve, retro of strakke geboortekaartjes, de keuze voor het juiste papier waarop de kaart wordt gedrukt versterkt de uitstraling. Blijkaartje geeft graag advies over het papier waarop jouw geboortekaartje het beste tot zijn recht komt. Vergeet tijdens je bestelling ook onze leuke sluitzegels niet!