Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Nieuw klassieke trouwkaarten

Trouwkaarten in klassieke stijl? Bekijk dan eens de collectie klassieke trouwkaarten. De basiskleur van deze kaarten zijn wit gecombineerd met rustige prints, illustraties en sierlijke of klassieke lettertypes. 

Onze collectie klassieke trouwkaarten:

Scroll for more

Die heerlijke klassieke romantiek

Nu jullie deze beslissing hebben genomen en samen de sprong willen gaan wagen, wordt het tijd om de mensen die je belangrijk vindt het goede nieuws te gaan vertellen. Helemaal in lijn met de klassieke traditie van het huwelijk hebben we op Blijkaartje.nl een selectie klassieke trouwkaarten voor jullie samengesteld. Statig en elegant vormgegeven, of juist zwierig van opzet met krullende letters en romantische symboliek zoals harten, rozen en linten: als je voor die heerlijke klassieke romantiek gaat, dan hebben we jullie genoeg te bieden in onze webwinkel! Kijk maar eens goed rond, en vergeet daarbij niet om ook even door al onze andere categorieën met bruiloftkaarten te bladeren, want een beetje extra inspiratie kan natuurlijk nooit kwaad! 

Onze klassieke trouwkaarten

Hopelijk komen jullie bij het zoeken naar die ene perfecte uitnodiging al helemaal in de stemming, want de voorpret die je hebt tijdens de voorbereiding is op zichzelf al pure romantiek! Als je een idee hebt gekregen van wat je ongeveer voor trouwkaarten wilt gaan versturen, dan wordt het tijd om na te gaan denken over de details. Dat is precies het moment waarop ons team je graag van tips en advies voorziet om tot het beste resultaat te komen. Op Blijkaartje.nl kun je heel gemakkelijk en vrijblijvend in contact komen met ons team van professionele designers, die hun ervaring in het ontwerpen van klassieke trouwkaarten graag met jullie delen. We willen dat alles precies wordt zoals jullie het voor ogen hebben, want per slot van rekening gaat het om jullie grote dag, dus dan moet alles gewoon perfect zijn. Daarom geven we jullie via onze site ook alle ruimte om je eigen draai aan jullie favoriete ontwerp te geven. Je vindt op onze site alle tools en software die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met één van onze ontwerpen. Wij ontwerpen al onze kaarten zelf, dus unieke trouwkaarten vind je hier sowieso overal, maar om ze nog net iets unieker te maken helpen we je graag mee om de meest fantastische klassieke trouwkaart te ontwerpen die je maar kut bedenken. Misschien zijn jullie wel zo geïnspireerd geraakt dat jullie helemaal blanco willen beginnen om je eigen uitnodigingen vorm te geven. Ook dan staan we je graag terzijde om alles perfect uit te laten pakken.

Wat je ook precies voor klassieke trouwkaart wilt versturen om de hele wereld te laten weten dat jullie samen verder door het leven gaan, op Blijkaartje.nl vind je alles dat je nodig hebt om een fantastisch begin van een fantastisch huwelijk in te luiden. Kijk snel naar ons assortiment en neem vooral contact met ons op als je vragen, ideeën of opmerkingen hebt, dan gaan we er samen een echte klassieker van maken!