Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Verhuiskaarten

Verhuizen? Dat wil je natuurlijk aan iedereen laten weten! Jouw verhuizing begint natuurlijk met een bijzondere verhuiskaart. Welk verhuiskaart kies jij? Hip, rustig of juist met een foto van jouw nieuwe huis? 

Bekijk hieronder al onze verhuiskaarten:

Scroll for more

Verhuiskaarten in jouw eigen stijl

Ga je verhuizen? Wat leuk en van harte gefeliciteerd! Waarschijnlijk ben je super trots op jouw nieuwe stekkie en wil je iedereen laten weten wat je nieuwe adres gaat worden. Dus tijd voor het versturen van een verhuiskaartje. Voor het maken van verhuiskaarten, kun je bij Blijkaartje kiezen uit diverse voorbeeld kaarten. Alle verhuiskaarten zijn door Blijkaartje ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. Zo krijgt bekendmaking van jouw nieuwe adres echt een persoonlijk tintje. Je kunt kiezen uit een verhuiskaart uit de collectie hierboven of je eigen verhuiskaart maken. Wil je een unieke verhuiskaart? Vraag ons dan om een kaart te maken. Hierbij houden we rekening met al jullie wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden dat wij de kaart voor jou maken? Klik dan hier. Laat je inspireren door de mogelijkheden voor de perfecte verhuiskaart en maak de kaart af met onze sluitzegels. Ga je samenwonen? Bekijk dan ook onze samenwoon kaarten.

Verhuiskaarten van BlijKaartje

Hoe leuk je nieuwe woning ook is, bij een verhuizing komt nou eenmaal veel kijken. Daarom is het prettig dat een verhuiskaartje van BlijKaartje zo geregeld is. met een paar drukken op de knop geef je een geheel eigen draai aan de voorbeeld verhuiskaarten. En wil je het ondankd het ontwerp gemak graag uit handen geven, dan is dat geen probleem. Vertel ons je nieuwe adres en welke tekst er in het verhuiskaartje moet komen te staan en wij werken een paar voorbeelden voor je uit. Gemakkelijk toch! Zo kun jij je weer bezig houden met je nieuwe huis!

Ruime keus aan afbeeldingen

Vindt je het leuk om je uit te leven qua kaart ontwerp? Dan ben je bij BlijKaartje aan het juiste adres. In onze online ontwerp module vindt een grote hoeveelheid aan afbeeldingen, achtergronden, lettertypes en zelf inkleurbare objecten. Kijk ook een bij onze trouwkaarten voor inspriratie en mogelijkheden. Ben je opzoek naar een item, welke nog niet in de gallerij staat? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag.