home > Samenwonen kaarten van Blijkaartje

Samenwonen kaarten

Welk samenwoon type ben jij?

Welke samenwoon kaart kies jij? Hip, rustig of juist met een foto van jullie nieuwe stekje? Voor het maken van een kaart, kun je bij Blijkaartje kiezen uit diverse voorbeeld kaarten. Alle kaarten zijn door ons ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. Zo krijgt de bekendmaking van jullie nieuwe adres echt een persoonlijk tintje.

Samenwonen aankondigen met een: Wij gaan samenwonen kaart!

Samenwonen? Hoe leuk is het dit nieuws op een originele manier aan te kondigen. Stuur vrienden en familie een samenwoon kaartje om jullie stoere beslissing aan te kondigen. Denk je aan samenwonen, dan denk je aan compromissen sluiten door de verschillende smaken en ideeën van jullie beiden. Wat een opluchting dat je met de samenwoon kaartjes van BlijKaartje naar hartenlust verschillen stijlen kunt combineren. In de online kaartenmodule vind je vele leuke afbeeldingen, lettertypes en zelf inkleurbare elementen. Zo wordt jullie aankondiging echt jullie eigen; wij gaan samenwonen kaart!

Samen met ons een samenwoon kaart maken

Hoe leuk jullie plannen ook zijn, bij samenwonen komt nou eenmaal ook veel kijken. Daarom is het prettig dat een kaart van BlijKaartje zo geregeld is. Maar wil je het ondanks het ontwerp gemak, alles graag uit handen geven, dan is dat geen probleem. Vertel ons welke kaart je aanspreekt, welke tekst je op de kaartje wilt hebben en wij werken een paar voorbeelden voor je uit. Gemakkelijk toch! Zo kun jij je weer bezig houden met samen wonen!

Filters
0 items
Sorteer op
Sorteer op Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Filters
Wis alle filters
Foto
Kleur
Kaarttype
Vorm