Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

40 jaar getrouwd uitnodiging

Zijn jullie 40 jaar getrouwd? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Jullie robijnen jubileum begint natuurlijk met een bijzondere 40 jaar getrouwd uitnodiging. Kies een kaart uit de collectie en maak er een persoonlijke en unieke kaart van. Blijkaartje heeft een ruime keuze kaarten, hip, romantisch of juist klassiek. Vraag een gratis drukproef van de uitnodiging aan met de code: drukproef-1302.

Bekijk hieronder al onze 40 jaar getrouwd uitnodigingen:

Scroll for more

40 jaar getrouwd? Feest!

Wat een bijzondere mijlpaal, al 40 jaar getrouwd. Een speciale gebeurtenis als deze mag gevierd worden!. En of je nu kiest voor een groot feest, een gezellige receptie of een intiem etentje met familie en vrienden. De voorpret begint al bij het uitzoeken van een bijpassende kaart als uitnodiging. Alle ontworpen kaarten van BlijKaartje zijn in vele formaten en afmetingen beschikbaar en helemaal naar wens op te maken en naar smaak aan te passen. Bij BlijKaartje kun je zelf aan de slag gaan, maar ook het team van BlijKaartje staat voor je klaar. Hebben jullie een eigen idee of zijn jullie opzoek naar een bijzondere 40 jaar getrouwd uitnodiging. Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Zelf aan de slag of laten maken?

Voor het maken van een 40 jaar getrouwd uitnodiging kaart, kun je bij Blijkaartje kiezen uit diverse voorbeeld kaarten en ontwerpen. Deze kun je gemakkelijk zelf aanpassen in onze online ontwerp module. Hier kun je eenvoudig tekst toevoegen en aanpassen, afbeelding weg halen of juist één van de vele afbeeldingen uit onze gallerij toevoegen.

Tip: Kijk ook eens bij de collectie trouwkaarten. Deze passen wij gratis aan naar een 40 jaar getrouwd kaart.

Ruime keus aan afbeeldingen

Vindt je het leuk om je uit te leven qua kaart ontwerp voor jullie 40 jaar jubileum? Misschien wil je zelfs een eigen foto toevoegen. Bij BlijKaartje kun je je uitleven in de online ontwerpmodule. Hier vindt een grote hoeveelheid aan afbeeldingen, achtergronden, lettertypes en zelf inkleurbare objecten die je kunt gebruiken voor jullie 40 jaar getrouwd uitnodiging.