Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

40 jaar getrouwd uitnodiging

40 jaar getrouwd? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Jullie robijnen jubileum begint natuurlijk met een bijzondere 40 jaar getrouwd uitnodiging. Welk jubileum kaart kiezen jullie? Hip, romantisch of juist klassiek? 

Bekijk hieronder al onze 40 jaar getrouwd uitnodigingen:

Scroll for more

40 jaar getrouwd? Feest!

40 jaar geleden getrouwd? Dat is toch wel een bijzonder mijlpaal en een reden voor een feestje! En of je nu kiest voor een groot feest, een gezellige receptie of een intiem dineetje. Het begint toch wel bij het uitzoeken van een bijpassende 40 jaar getrouwd uitnodiging. De uitnodigingskaarten van BlijKaartje zijn in vele formaten en afmetingen beschikbaar en helemaal naar wens op te maken en naar smaak aan te passen. Bij BlijKaartje kun je zelf aan de slag gaan, maar ook het team van BlijKaartje staat voor je klaar. Hebben jullie een eigen idee of zijn jullie opzoek naar een bijzondere 40 jaar getrouwd kaart. Vraag ons dan naar de mogelijkheden. BlijKaartje helpt je graag met het samen voegen van twee 40 jaar getrouwd kaarten of maakt een 40 jaar getrouwd uitnodiging op maat voor jullie robijnen jubileum.

Zelf aan de slag of laten maken?

Voor het maken van een 40 jaar getrouwd uitnodiging kaart, kun je bij Blijkaartje kiezen uit diverse voorbeeld kaarten en ontwerpen. Deze kun je gemakkelijk zelf aanpassen in onze online ontwerp module. Hier kun je eenvoudig tekst toevoegen en aanpassen, afbeelding weg halen of juist één van de vele afbeeldingen uit onze gallerij toevoegen.

Tip: Kijk ook eens bij de collectie 12,5 jaar getrouwd of 25 jaar getrouwd uitnogingen. Deze passen wij gratis aan naar een 40 jaar getrouwd kaart. Bekijk ook onze andere uitnodigingskaarten.

Ruime keus aan afbeeldingen

Vindt je het leuk om je uit te leven qua kaart ontwerp voor jullie 40 jaar jubileum? Dan ben je bij BlijKaartje kun je je uitleven in de online ontwerpmodule van BlijKaartje. Hier vindt een grote hoeveelheid aan afbeeldingen, achtergronden, lettertypes en zelf inkleurbare objecten die je kunt gebruiken voor jullie 40 jaar getrouwd uitnodiging. Kijk ook een bij onze trouwkaarten voor inspriratie en mogelijkheden. Ben je opzoek naar een item, welke nog niet in de gallerij staat? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag.