De nieuwste trend geboortekaartjes van Blijkaartje

Nieuwste trend geboortekaartjes

Eén van de leukste dingen van de zwangerschap is het uitzoeken van een geboortekaartje voor jullie kleintje. De één weet al heel lang welk geboortekaartje het gaat worden, misschien al wel in het eerste trimester, de ander twijfelt heel erg en wacht tot het laatste moment. Bij het uitzoeken van hét geboortekaartje voor jullie kleintje, krijg je te maken met trends. Sommige trends zijn tijdelijk, maar er zijn ook trends die blijvend zijn. Wij hebben de nieuwste trends voor 2024 voor je verzameld, zodat de keuze voor een passend geboortekaartje misschien iets sneller gemaakt is!

Trend Wildflowers

Zeg het met bloemen! Een trend die beslist niet onopgemerkt is gebleven, is de prachtige wildflower trend. Bloemen in zachte tinten zijn ontzettend geliefd, maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om jouw gekozen bloemenprint er wat meer eruit te laten springen. Pas de kleuren eenvoudig aan in onze editor en creeer zo je eigen fleurige design dat past bij de aankondiging van jouw kleintje.

Wildflowers trend geboortekaartjes

Trend Dreamland

Je kleintje welkom heten op een betoverende manier? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij deze magische collectie. Laat je verrassen door deze sprookjesachtige geboortekaartjes en kies je favoriete design. Nog even personaliseren met behulp van onze uitgebreide editor en je hebt zeker een kaart om bij weg te dromen!

Sprookjes trend geboortekaartje

Trend Natural nude

De natural beauty onder onze geboortekaartjes: trend natural nude. Naturel tinten zie je momenteel veel terugkomen op verschillende manieren en zijn dan ook erg populair. Als je van rust en eenvoud houdt en daarnaast gek bent op naturel kleuren, dan is dit hét kaartje waarnaar jij op zoek bent.

Natural nude trend geboortekaartjes

Trend Color it is

Op zoek naar een kleurrijk design die jullie persoonlijkheid weerspiegelt? Of zoek je een geboorte aankondiging die er echt uitspringt? Dan haal je door het bekijken van deze collectie helemaal je hart op. Met èèn van de kaarten uit deze collectie wordt het aankondigen van de geboorte pas echt een feestje!  Maak het zo bont als dat je zelf wilt en verwijder- of voeg gemakkelijk nog wat extra kleur toe aan je ontwerp met de editor. 

color it is geboortekaartjes trend

Trend Baby bos

And last but not least: trend baby bos. Bosdieren zoals beren, schattige hertjes, lieve vosjes en beertjes spelen de hoofdrol in deze trend. Perfect om jullie kleine avonturier welkom te heten.

Baby bos trend geboortekaartjes