De nieuwste trend geboortekaartjes van Blijkaartje

Nieuwste trend geboortekaartjes

Eén van de leukste dingen van de zwangerschap is het uitzoeken van een geboortekaartje voor jullie kleintje. De één weet al heel lang welk geboortekaartje het gaat worden, misschien al wel in het eerste trimester, de ander twijfelt heel erg en wacht tot het laatste moment. Bij het uitzoeken van hét geboortekaartje voor jullie kleintje, krijg je te maken met trends. Sommige trends zijn tijdelijk, maar er zijn ook trends die blijvend zijn. Wij hebben de nieuwste trends voor 2024 voor je verzameld, zodat de keuze voor een passend geboortekaartje misschien iets sneller gemaakt is!

Trend Fresh & fruity

Zoet en sappig fruit! Dit vind je op de nieuwste Fresh & fruity geboortekaartjes trend. Geboortekaartjes met sinaasappels, frisse citroentjes of zoete kersen zijn helemaal hot en de allernieuwste trend van Blijkaartje. Je past eenvoudig de kleuren, lettertypes en afbeeldingen aan in de online editor.

Fresh & fruity trend geboortekaartjes

Trend fantasy

Je kleintje welkom heten op een betoverende manier? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij deze fantasy collectie. Laat je verrassen door deze sprookjesachtige geboortekaartjes en kies je favoriete design. Nog even personaliseren met behulp van onze uitgebreide editor en je hebt zeker een kaart om bij weg te dromen!

fantasy trend geboortekaartje

Trend Basic beige

De natural beauty onder onze geboortekaartjes: trend basic beige. Naturel tinten zie je momenteel veel terugkomen op verschillende manieren en zijn dan ook erg populair. Als je van rust en eenvoud houdt en daarnaast gek bent op naturel kleuren, dan is dit hét kaartje waarnaar jij op zoek bent.

Natural nude trend geboortekaartjes

Trend retro childhood

Geboortekaartjes met aquarel getekende kindjes rondom een wiegje of in een landschap. Dit vind je bij de trend 'retro childhood'. Deze kaartjes vertellen stuk voor stuk een klein verhaaltje en zijn aan te passen naar de gewenste gezinssamenstelling. We helpen je hier graag bij!

retro childhood geboortekaartjes trend

Trend deepsea

And last but not least: trend deepsea. Op deze geboortekaartjes trend vind je alle dieren die in de zee leven, zoals walvissen, schildpadden en schattige zeepaardjes. Ga zelf aan de slag in onze online editor met een geboortekaartje trend deepsea.

Baby bos trend geboortekaartjes