De leukste muurdecoratie vind je bij Blijkaartje

Muurdecoratie van Blijkaartje

Bij Blijkaartje hebben we verschillende soorten muurdecoratie in het assortiment. Van bijvoorbeeld een mooie behangcirkel voor in de babykamer tot een stijlvolle dibond muurcirkel voor in de woonkamer. Al onze muurdecoratie artikelen kun je helemaal zelf personaliseren en aanpassen in onze editor. Je kunt natuurlijk ook beginnen met een blanco ontwerp.

Behangcirkels
Dibond muurcirkels

Voor de babykamer:
Geboorteposters

Een geboorteposter is een musthave in de kinderkamer!

Bekijk de collectie
geboorteposter

Muurdecoratie in verschillende thema's

Muurdecoratie is helemaal hip en van deze tijd. Er zijn vele manieren om je saaie muur een opfrisbeurt te geven. Je kunt natuurlijk kiezen voor een behangetje of je kunt de muur in een hippe kleur verven. Maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken en kiezen voor één van onze hippe muurdecoraties. Wij hebben verschillende behangcirkels, verkrijgbaar in meerdere kleuren en thema's. Ook kun je kiezen voor een iets luxer product en gaan voor een dibond muurcirkel. Deze cirkels zijn zeer geschikt om hier een mooie foto van jullie op te drukken.

Ontwerp je eigen muurdecoratie

We hebben prachtige ontwerpen voor je klaar staan die heel makkelijk aan te passen zijn in onze editor, maar hoe leuk is het om je eigen muurdecoratie te ontwerpen? Je hebt keuze uit meer dan 1000 afbeeldingen, verschillende lettertypes en kleuren. Zo heb je een echt kunstwerk aan jouw eigen muur hangen! Leuk toch?

Hulp nodig?

Wil je heel graag je eigen muurdecoratie ontwerpen maar heb je hierbij hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Wist je dat we ook een super stoere collectie behang voor de babykamer hebben? Ook verkrijgbaar in combinatie met een geboortekaartje.