Blijkaartje nieuws archief en update's

archief van Blijkaartje

We hebben vaak veel te vertellen, want in deze branche gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom hebben we op alle prominente pagina's een column met het laatste nieuws voor de betreffende collectie. Wanneer een bericht of de betreffende informatie verouderd is, worden deze verzameld in dit archief. Zo kun je altijd terugzoeken welke ontwikkelingen Blijkaartje heeft doorlopen.

Geboorte

30 augustus 2023
Misschien heeft het te maken met alle boer zoekt vrouw baby's of met de boerenprotesten eerder dit jaar, maar we zien een toename van geboortekaartjes met boerderij thema. De elementen die op deze kaartjes worden gebruikt zijn tractoren (of trekkers) en boerderijdieren. Ook in onze gallerij staan genoeg afbeeldingen om je boeren design mee aan te passen.

17 augustus 2023
De nieuwe collectie Jollein geboortekaartjes staat life! We hebben weer prachtige geboortekaartjes mogen ontwerpen met de nieuwste prints van het hippe babymerk Jollein. 'Retro Flowers' is geïnspireerd door ietwat oude en retro behangprintjes en typeert zich met name door de all-over schattige bloemenprint. De collectie is er in verschillende roze tinten gecombineerd met groen. De collectie 'Dreamy mouse' typeert zich als lief en sprookjesachtig. De designs zijn met de hand getekend door Dorienke. In de collectie 'Adventurous Animals' vind je ontwerpen van geschetste dieren met bijpassende silhouetjes. Deze serie kenmerkt zich door stoere en avontuurlijke printjes en is in meerdere kleuren leverbaar.

2 augustus 2023
Het is vast geen toeval dat de geboortekaartjes met kampeer thema de afgelopen week helemaal favoriet zijn. Want hoewel je bij een zomers design wellicht sneller denkt aan vrolijke bloemen of gele tinten, zijn de avontuurlijke kampeer tafereeltjes een schot in de roos deze zomer. De stoere offroad camping kaartjes met donkere tinten zijn, slaan buitengewoon goed aan. Dat heeft vast ook te maken met de camperkoorts en de drang naar het buitenleven van de afgelopen jaren.

24 juli 2023
Het silhouet geboortekaartje is ook deze maand weer een van de meest gekozen soort kaartjes om het blije nieuws van een geboorte aan te kondigen. Bij Blijkaartje vinden we de mening van onze klanten heel belangrijk. Een kaartje dat zo geliefd is onder onze blije klanten, schreeuwt dan toch ook zeker om een bijpassend geboortebord? Ons designteam heeft de koppen weer bij elkaar gestoken en werkt momenteel aan een prachtige collectie aan geboorteborden in silhouetstijl. En wat worden ze mooi! Breng jullie blije nieuws in stijl naar buiten met een bord dat is afgeleid van jouw prachtige kaartje in silhouetstijl. We verwachten deze borden op korte termijn live te zetten. Houd de tuinbordenpagina dan ook zeker in de gaten!

10 juli 2023
Wie dacht dat de authentieke ooievaar steeds meer naar de achtergrond verdween, heeft het mis: deze vogel is nog zeker niet gevlogen! Onze getalenteerde designers hebben de ooievaar nieuw leven ingeblazen en een aantal prachtige geboortekaartjes voor je klaargezet die je beslist even moet bekijken. Nieuwsgierig geworden? Je vindt de kaartjes nu onder het kopje ‘’dieren’’.

28 juni 2023
Wanneer je een kat hebt als huisdier, is het toch super leuk om deze mee te nemen in het ontwerp van jullie geboortekaartje? Dat vonden wij nou ook! De afgelopen weken hebben onze designers dan ook zeker niet de kat uit de boom gekeken en zijn meteen aan de slag gegaan met het maken van een aantal super leuke geboortekaartjes met een kat. Je vindt de collectie kattenkaartjes onder het kopje ''dieren''.

21 juni 2023
Onze nieuwe geboortekaartjes met konijn al gespot? Deze kleine, schattige spring in het veld die in vele kinderverhalen de hoofdrol speelt, verdient volgens ons zeker een eigen categorie binnen onze afdeling geboortekaartjes.  Bekijk de nieuwe designs met een lief klein konijntje die we voor je hebben klaargezet nu onder kopje ''dieren'' en kies je favoriete konijnenprent. 

24 mei 2023
Geboortekaartjes met een leeuw zijn weer helemaal terug en in verschillende stijlen verkrijgbaar. Naast de stoere leeuwen koppen met geometrisch lijnenspel of juist super realistische designs, zijn de rustige geboortekaartjes met subtiele illustraties ook in opkomst. Meer informatie of inspitarie over dit geboortekaartjes thema vind je in de speciale collectie.

11 mei 2023
De geboorte van je kindje is natuurlijk niet te plannen, maar hoe bijzonder is het wanneer je in de week van moederdag bevalt. Ook leuk om op het geboortekaartje hier aandacht aan te besteden. Zo zien we dat op het geboortekaartje rondom moederdag vaker de baby wordt vernoemd naar de moeder of oma.

25 april 2023
Nog een paar dagen en dan is het koningsdag. Word je baby geboren op 27 april? Hoe leuk is het om het geboortekaartje te gebruiken om naar deze bijzondere geboortedag te verwijzen. Dit kan al met een paar subtiele aanpassingen aan je ontwerp. Gebruik bijvoorbeeld de kleur oranje of plaats een afbeelding van een kroontje in het ontwerp. Zo wordt het geboortekaartje extra speciaal en een vleugje koninklijk.

19 april 2023
Heb je onze nieuwste trend al gespot? Geboortekaartjes om bij weg te dromen... De illustraties op deze geboortekaartjes zijn betoverend mooi en spreken tot de verbeelding. Denk aan luchtkastelen, vliegende walvissen en schattige draakjes. Het kleurgebruik van deze unieke collectie varieert van warme beige tinten tot diepblauw.

25 maart 2023
De lente is begonnen en dat verdient een frisse nieuwe voorjaars collectie. Deze mooie geboortekaartjes kenmerken zich door de frisse tinten van het design. Kleuren zoals geel en zacht groen zie je bij deze ontwerpen veel terug komen. Dus verwacht jij je kindje in de lente van 2023 dan zijn deze vrolijke geboortekaartjes een echte aanrader.

27 januari 2023
In februari brengt Jollein weer nieuwe artikelen uit in nieuwe, frisse printjes en Blijkaartje heeft hier natuurlijk weer supermooie geboortekaartjes bij ontworpen! In de nieuwe collectie vind je veel frisse kleuren, foliedruk en bijzondere vormen kaartjes. Momenteel staan er al heel veel leuke geboortekaartjes in de Jollein collectie en wij kunnen dan ook niet wachten om de nieuwe kaartjes aan jullie te showen!

15 januari 2023
HOERA! Blijkaartje bestaat 15 jaar. Dit vieren we met heel veel leuke acties en een fantastische korting. Benieuwd welke acties er zijn voor geboortekaartjes en/of het winnen van een shoptegoed? Bekijk dan de pagina over acties en kortingen.

5 augustus 2022
Yes! De collectie met Jollein® geboortekaartjes is weer uitgebreid. In deze nieuwe collectie zie je de volgende printjes terug: Farm, Middel east, Stargaze, Botanical en Teddy Bear. Ben je benieuwd naar deze collectie? Bekijk deze dan hier. Naast de geboortekaartjes hebben we ook twee posters met de family en bear hug definitie van Jollein toegevoegd, deze staan prachtig in de babykamer! Bekijk ze bij onze geboorteposters.

19 juli 2022
We merken dat geboortekaartjes met veldbloemen enorm populair zijn momenteel! We hebben daarom een nieuwe trend op onze trend-pagina toegevoegd. Op deze pagina hebben we allerlei geboortekaartjes met veldbloemen voor je verzameld. Ga je voor een geboortekaartje met een subtiele veldbloem of kies jij liever voor een geboortekaartje vol met veldbloemen in mooie bruintinten? De keuze is reuze! Benieuwd naar onze nieuwste trend 'wildflowers'? Bekijk de kaartjes hier.

28 juni 2022
Ben je zwanger van een vierde of vijfde kindje? Of wordt jullie baby geboren in een samengesteld gezin? Dan is het zo leuk om te kiezen voor een geboortekaartje waarop er ruimte is voor alle broertjes en zusjes. De komende week worden er nieuwe silhouetjes speciaal voor grote gezinnen toegevoegd. Deze kun je zelf op elk gewenst geboortekaartje zetten. Benieuwd naar deze nieuwe collectie? Bekijk de kaartjes hier.

21 juni 2022
Graag informeren we over het feit dat linnenpapier op dit moment minder goed leverbaar is. Dus heb je gekozen voor een geboortekaartje op linnenpapier, neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Wij kijken dan samen met jou op welk papier jouw geboortekaartje het beste tot zijn recht komt. Wil je weten welke andere papiersoorten we wel ruim op voorraad hebben? Bekijk dan eens onze pagina over de verschillende papiersoorten.

13 juni 2022
Er zijn weer nieuwe silhouetjes toegevoegd aan de afbeeldingengalerij in de ontwerpmodule. Aangezien de silhouet geboortekaartjes nog steeds de best verkochte ontwerpen zijn, werd het hoog tijd om de reeds beschikbare afbeeldingen aan te vullen met vernieuwende ontwerpen. Ook deze nieuwe afbeeldingen zijn gemakkelijk in een geboortekaartje te verwerken en eenvoudig te combineren met andere silhouetjes. Zo is er voor elke gezinssituatie in een handomdraai een leuk en uniek geboortekaartje te maken. Benieuwd naar deze nieuwe collectie? Bekijk de kaartjes hier.

7 juni 2022
Wie dacht dat de vraag naar de geboortestijl 'vintage' aan het afnemen is, heeft het mis! Vintage flowers en vintage animals zijn namelijk helemaal de trend. De geboortekaartjes uit de vintage flowers collectie kenmerken zich door het voorzichtige kleurgebruik, veelal in rustige beige tinten. De bloemen op deze ontwerpen zijn voornamelijk veldbloemen geïllustreerd als aquarel. Het lettertype waarin de babynamen op de kaart staan kan varieren van strak tot sierlijk.

2 juni 2022
Hebben jullie de nieuwe collectie geboortekaartjes met baby bosdieren al bekeken? Er staan nog maar net een paar ontwerpen online, maar deze zijn nu al een groot succes. Het geheim van deze leuke babykaart collectie is het gebruik van neutrale (nude) tinten. Ondanks de ietswat drukke samenstelling van de illustraties, ogen de designs van deze geboortekaartje rustig wat puur is toe te schrijven aan het kleurgebruik van alleen aardetinten. De komende weken zullen we deze collectie verder aanvullen.

23 mei 2022
Zeer binnenkort komen de babyboeken, passend bij de geboortekaartjes van Blijkaartje, online. De voorkant van het babyboek is zelf te ontwerpen in de stijl van jouw geboortekaartje, maar je kunt ook voor een ander design kiezen. De binnenkant van deze leuke geboorteboeken bestaat uit blanco pagina's, zodat je zelf kunt kiezen welke invulling je meegeeft aan dit boek.

17 mei 2022
Vorige week melden we al dat het aantal geboortekaartjes met dieren een opmars maakt. Toch is er in het hele dierenrijk één grote winnaar als het gaat om veel gekozen ontwerp. Onze giraffe uitgesneden uit goud design is de grote favoriet en zien we op veel kaartjes terugkomen. Soms alleen, maar meestal in combinatie met één of meerdere silhoutjes. Je bent vast nieuwsgierig geworden naar onze leukste geboortekaartjes met giraffen, dus neem snel een kijkje>>.

10 mei 2022
Deze week zien we vooral een toename in het aantal geboortekaartje met dieren in het ontwerp. Hoewel de ontwerpen heel divers zijn, van silhouet tot geometrisch, en er veel verschillende diersoorten op de kaartjes staan, springt de giraffe er echt uit. De rijk geillustreerde geboortekaartjes met zachte tinten zijn ook in opmars. Dat deze stijl echt in trek is zien we ook terug in de positieve repons op de berichten over deze trend in onze socials.

4 mei 2022
Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de nieuwste trend ‘Color it is’. De naam ‘Color it is’ geeft al aan dat deze collectie geboortekaartjes zeer kleurrijk is, sterker nog de kleuren spatten zo ongeveer van de kaartjes af. Nadat de afgelopen jaren vooral pasteltinten de hoofdrol hadden, zijn de felle kleuren en drukke printen nu terug van weggeweest. Vanaf vandaag staat deze trendy collectie live en uiteraard kun je ook deze frisse collectie geboortekaartjes zelf bewerken en aanpassen m.b.v. onze online ontwerptool.

Trouwen

13 september 2023
Achter de schermen zijn wij de laatste tijd heel druk bezig geweest om nieuwe label trouwkaarten te ontwerpen. En dat is gelukt, wat is de nieuwe collectie mooi geworden. Labelkaarten in rustige tinten en met bijzondere vormen. Gebruik ons chiffon lint om de verschillende kaarten aan elkaar vast te maken. Ook hebben we splitpennen en paperclips in ons assortiment welke je heel goed kan gebruiken voor onze labelkaarten.

30 augustus 2023
Wat is er nu persoonlijker dan een trouwkaart met een foto van het aanstaande bruidspaar? Elk jaar, vlak na de zomer, zien we dat deze kaarten met eigen foto weer helemaal populair zijn. De zomerperiode is dan ook een perfecte tijd voor een leuke fotoshoot. De foto's van de happy couples zijn zeker niet alleen standaard van gezicht, maar tegenwoordig ook steeds vaker van de handen of zelfs op de rug geschoten.

1 augustus 2023
Jarenlang waren de vierkante trouwkaarten favoriet als uitnodigingen voor het bruiloftsfeest, maar we zien nu een verschuiving. Aanstaande bruidsparen gaan niet meer voor standaard en kiezen liever voor een unieke trouwkaart. Zeker de hippe bruiloft kaarten met uitsnede of insteek zijn in opmars. Hoewel deze designs met de huidige techniek eenvoudig te maken zijn, hebben deze uitnodigingen een bijzondere en luxe uitstraling.

24 juli 2023
De basis voor een gouden huwelijk leggen? Met een van onze gouden trouwkaarten maak je dan zeker al een goede start! Laat jullie liefde extra stralen en ontdek ons assortiment aan kaarten met een gouden randje. Bekijk de hiervoor gloednieuwe ingerichte pagina en geef je ogen de kost aan alle mooie designs die je tegemoet schitteren.

10 juli 2023
Onze nieuwe trouwblog over dag en avondgasten al gelezen? In deze blog vertellen we je alles over waar je aan moet denken als je van plan bent om per dagdeel twee verschillende trouwkaarten te sturen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en je goed voorbereid je grote dag tegemoet gaat. Lees het artikel nu en bezoek onze blogpagina. Deze vind je onder het kopje service en inspiratie onderaan de pagina.

28 juni 2023

Beach lovers opgelet! Ben je van plan om elkaar het jawoord te geven op het strand? Dan mag een bijpassende trouwkaart natuurlijk niet ontbreken. Ons design team is dan ook druk aan het ontwerpen geslagen om de mooiste collectie aan zon, zee en strand trouwkaarten voor je neer te zetten. Inmiddels staan er al een aantal designs live die je alvast kunt bewonderen, maar er komen nog veel meer prachtige designs bij. Houd de pagina dan ook zeker in de gaten om up-to-date te blijven zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met het samenstellen van je perfecte trouwkaarten in strandthema. Je vindt de pagina hier!

21 juni 2023
De neutrale trouwkaart maakt nog steeds zijn opmars. We zien dat een rustig kleurenpalet in de basis nog steeds favoriet is bij vele aanstaande bruidsparen. Vind je dit type kaart in de basis toch net iets te rustig? Bekijk dan eens de categorie nieuwe trouwkaarten, waarbij je veel nieuwe desigs zult tegenkomen met net dat beetje extra. Ga voor prachtige veldbloemen, een vleugje folie of een mooi houten elementje als kers op de (trouw)taart.