Blijkaartje nieuws archief en update's

archief van Blijkaartje

We hebben vaak veel te vertellen, want in deze branche gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom hebben we op alle prominente pagina's een column met het laatste nieuws voor de betreffende collectie. Wanneer een bericht of de betreffende informatie verouderd is, worden deze verzameld in dit archief. Zo kun je altijd terugzoeken welke ontwikkelingen Blijkaartje heeft doorlopen.

5 augustus 2022
Yes! De collectie met Jollein® geboortekaartjes is weer uitgebreid. In deze nieuwe collectie zie je de volgende printjes terug: Farm, Middel east, Stargaze, Botanical en Teddy Bear. Ben je benieuwd naar deze collectie? Bekijk deze dan hier. Naast de geboortekaartjes hebben we ook twee posters met de family en bear hug definitie van Jollein toegevoegd, deze staan prachtig in de babykamer! Bekijk ze bij onze geboorteposters.

19 juli 2022
We merken dat geboortekaartjes met veldbloemen enorm populair zijn momenteel! We hebben daarom een nieuwe trend op onze trend-pagina toegevoegd. Op deze pagina hebben we allerlei geboortekaartjes met veldbloemen voor je verzameld. Ga je voor een geboortekaartje met een subtiele veldbloem of kies jij liever voor een geboortekaartje vol met veldbloemen in mooie bruintinten? De keuze is reuze! Benieuwd naar onze nieuwste trend 'wildflowers'? Bekijk de kaartjes hier.

28 juni 2022
Ben je zwanger van een vierde of vijfde kindje? Of wordt jullie baby geboren in een samengesteld gezin? Dan is het zo leuk om te kiezen voor een geboortekaartje waarop er ruimte is voor alle broertjes en zusjes. De komende week worden er nieuwe silhouetjes speciaal voor grote gezinnen toegevoegd. Deze kun je zelf op elk gewenst geboortekaartje zetten. Benieuwd naar deze nieuwe collectie? Bekijk de kaartjes hier.

21 juni 2022
Graag informeren we over het feit dat linnenpapier op dit moment minder goed leverbaar is. Dus heb je gekozen voor een geboortekaartje op linnenpapier, neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Wij kijken dan samen met jou op welk papier jouw geboortekaartje het beste tot zijn recht komt. Wil je weten welke andere papiersoorten we wel ruim op voorraad hebben? Bekijk dan eens onze pagina over de verschillende papiersoorten.

13 juni 2022
Er zijn weer nieuwe silhouetjes toegevoegd aan de afbeeldingengalerij in de ontwerpmodule. Aangezien de silhouet geboortekaartjes nog steeds de best verkochte ontwerpen zijn, werd het hoog tijd om de reeds beschikbare afbeeldingen aan te vullen met vernieuwende ontwerpen. Ook deze nieuwe afbeeldingen zijn gemakkelijk in een geboortekaartje te verwerken en eenvoudig te combineren met andere silhouetjes. Zo is er voor elke gezinssituatie in een handomdraai een leuk en uniek geboortekaartje te maken. Benieuwd naar deze nieuwe collectie? Bekijk de kaartjes hier.

7 juni 2022
Wie dacht dat de vraag naar de geboortestijl 'vintage' aan het afnemen is, heeft het mis! Vintage flowers en vintage animals zijn namelijk helemaal de trend. De geboortekaartjes uit de vintage flowers collectie kenmerken zich door het voorzichtige kleurgebruik, veelal in rustige beige tinten. De bloemen op deze ontwerpen zijn voornamelijk veldbloemen geïllustreerd als aquarel. Het lettertype waarin de babynamen op de kaart staan kan varieren van strak tot sierlijk.

2 juni 2022
Hebben jullie de nieuwe collectie geboortekaartjes met baby bosdieren al bekeken? Er staan nog maar net een paar ontwerpen online, maar deze zijn nu al een groot succes. Het geheim van deze leuke babykaart collectie is het gebruik van neutrale (nude) tinten. Ondanks de ietswat drukke samenstelling van de illustraties, ogen de designs van deze geboortekaartje rustig wat puur is toe te schrijven aan het kleurgebruik van alleen aardetinten. De komende weken zullen we deze collectie verder aanvullen.

23 mei 2022
Zeer binnenkort komen de babyboeken, passend bij de geboortekaartjes van Blijkaartje, online. De voorkant van het babyboek is zelf te ontwerpen in de stijl van jouw geboortekaartje, maar je kunt ook voor een ander design kiezen. De binnenkant van deze leuke geboorteboeken bestaat uit blanco pagina's, zodat je zelf kunt kiezen welke invulling je meegeeft aan dit boek.

17 mei 2022
Vorige week melden we al dat het aantal geboortekaartjes met dieren een opmars maakt. Toch is er in het hele dierenrijk één grote winnaar als het gaat om veel gekozen ontwerp. Onze giraffe uitgesneden uit goud design is de grote favoriet en zien we op veel kaartjes terugkomen. Soms alleen, maar meestal in combinatie met één of meerdere silhoutjes. Je bent vast nieuwsgierig geworden naar onze leukste geboortekaartjes met giraffen, dus neem snel een kijkje>>.

10 mei 2022
Deze week zien we vooral een toename in het aantal geboortekaartje met dieren in het ontwerp. Hoewel de ontwerpen heel divers zijn, van silhouet tot geometrisch, en er veel verschillende diersoorten op de kaartjes staan, springt de giraffe er echt uit. De rijk geillustreerde geboortekaartjes met zachte tinten zijn ook in opmars. Dat deze stijl echt in trek is zien we ook terug in de positieve repons op de berichten over deze trend in onze socials.

4 mei 2022
Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de nieuwste trend ‘Color it is’. De naam ‘Color it is’ geeft al aan dat deze collectie geboortekaartjes zeer kleurrijk is, sterker nog de kleuren spatten zo ongeveer van de kaartjes af. Nadat de afgelopen jaren vooral pasteltinten de hoofdrol hadden, zijn de felle kleuren en drukke printen nu terug van weggeweest. Vanaf vandaag staat deze trendy collectie live en uiteraard kun je ook deze frisse collectie geboortekaartjes zelf bewerken en aanpassen m.b.v. onze online ontwerptool.