home > Het geboortekaartje in de stijl van het behang van de babykamer! De leukste ideeën van Blijkaartje.

Babykamer en geboortekaartje in dezelfde stijl!

We zien het steed vaker; een geboortekaartje geinspireerd op het behang van de babykamer of we krijgen de vraag om een geboortekaartje te ontwerpen in de stijl van het behang van de babykamer. Die trend heeft ons geïnspireerd om een geheel nieuwe collectie geboortekaartjes én babykamer behang te ontwikkelen. Naast super leuk behangpapier hebben nog veel andere leuke items om jouw babykamer mee op te fleuren. Wat dacht je van een mooi geboortekussen of een geboorteposter in de stijl van het geboortekaartje om de slaapkamer van jullie kleintje mee te decoreren.

blijkaartje kaartjes

Collectie Cute rainbow

Behang collectie cute rainbow sluit aan bij de geboortekaartjes met dezelfde cute rainbow. Daarnaast is het behang cute rainbow ontworpen om perfect te combineren met onze overige perium behang collectie. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Behang collectie Cute rainbow

blijkaartje kaartjes

Behang CR-R-001

Behang collectie cute rainbow CR-R-001. Het behang is 53 centimeter breed en 10 meter lang Meer informatie of een sample ontvangen? Mail naar info@blijkaartje.nl.

89,- euro/rol
blijkaartje kaartjes

Behang CR-R-002

Behang collectie cute rainbow CR-R-002. Het behang is 53 centimeter breed en 10 meter lang Meer informatie of een sample ontvangen? Mail naar info@blijkaartje.nl.

90,- euro/rol
blijkaartje kaartjes

Behang CR-R-003

Behang collectie cute rainbow CR-R-003. Het behang is 53 centimeter breed en 10 meter lang Meer informatie of een sample ontvangen? Mail naar info@blijkaartje.nl.

90,- euro/rol