home > Kondig de geboorte van je kindje aan met een raambord! | Blijkaartje

Geboorteborden voor aan het raam

raambord geboorte

Een stoer
raambord

Om de geboorte van je wondertje aan te kondigen.
De hele buurt mag het weten, jullie kleintje is geboren. Bestel een raambord in de stijl van het geboortekaartje of kies een ontwerp uit onze collectie.


  • Is je kindje geboren en sta je op het punt de geboortekaartjes te gaan bestellen? Dan kun je direct een raambord meebestellen, op basis van de voorzijde van het geboortekaartje. Wanneer je de bestelling voor de kaartjes klaar hebt en toevoegt aan het winkelmandje, kom je direct in het keuzemenu om deze geboorteversiering mee te bestellen. Je kunt vervolgens kiezen om het raambord nog te bewerken of zonder bewerking te bestellen. Wil je alvast een raambord bestellen voordat je kindje geboren is? Dat kan ook, mail ons dan met je wensen en wij zetten het geboortebord (in de stijl van je kaartje) klaar in je account. Ook is het mogelijk om één van onze ontwerpen te personaliseren en te bestellen. Zie je een enkel raambord, maar wil je deze graag als een dubbel raambord (of andersom) bestellen? Mail ons dan, wij zetten het raambord voor je om en slaan het op in je account. Het is helaas niet mogelijk om de raamborden met folie te bedrukken.
  • De raamborden zijn te bestellen als enkel of dubbel bord, in verschillende formaten: 60x40 cm, 40x60 cm en 50x50 cm. De raamborden worden gedrukt op kanaalplaat, weerbestendig materiaal (verticale kanalen) met een dikte van 3,5 mm. De dubbele borden kan je ook herkennen als 'makelaarsbord' bij huizen die te koop staan. De enkele borden plak je op de buitenkant van het raam (als een poster).
  • De prijzen voor dubbele raamborden zijn: 50 x 50 cm (vierkant) €39,95 | 60 x 40 cm (staand) en 40 x 60 cm (liggend) €42,95. De prijzen voor enkele raamborden zijn: 50 x 50 cm (vierkant) €32,95 | 60 x 40 cm (liggend) en 40 x 60 cm (staand) €32,95. Deze prijzen zijn excl. verzending. De levertijd van alle raamborden is 2 - 3 werkdagen.
  • Je bevestigt het bord gemakkelijk op je raam, of een andere glad oppervlak, met het dubbelzijdig tape dat aan de flappen van het raambord zit. Zorg er wel voor dat de gladde ondergrond stof- en vetvrij is.
Filters
0 items
Sorteer op
Sorteer op Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Filters
Wis alle filters
Kaarttype
Voor een