Jollein behangcirkel Dreamy Mouse met muisjes tussen bloemen

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Behang > Behangcirkel 120 cm > Jollein behangcirkel Dreamy Mouse met muisjes tussen bloemen
JOLLEIN
Jollein behangcirkel Dreamy Mouse met muisjes tussen bloemen
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Jollein behangcirkel Dreamy Mouse met muisjes tussen bloemen

  Formaten en prijzen
  Ø 120cm € 114,95 p/st
  Omschrijving
  Jongen of meisje, bij de geboorte van jullie kindje hoort een speciaal geboortekaartje. Maar denk ook eens aan een mooie behangcirkel, passend bij het geboortekaartje. Deze Dreamy Mouse behangcirkel is een echte blikvangers in de kinderkamer, met zachte tinten groen, ivoor en maansteen geel. Op de behangcirkel zie je twee schattige muisjes tussen geurige bloemen en vlindertjes en bijen.

  De behangcirkel heeft een doorsnede van 120cm. Wil je een kleiner (80 cm of 100 cm) formaat? Neem dan gerust contact met ons op.

  Foliedruk is helaas niet mogelijk op onze behangcirkels.

  Deze behangcirkel is een ontwerp van Jollein® uit de Dreamy Mouse collectie en is speciaal in samenwerking met Jollein® ontworpen. Alle designelementen staan daarom vast waardoor het ontwerp zelf niet aanpasbaar is. Je kunt de teksten uiteraard wel gemakkelijk aanpassen in de editor.

  Jollein® biedt een ruim assortiment aan babytextiel en accessoires. De leukste prints, dessins en de hipste kleurtjes zijn terug te vinden in de collecties.

  Enthousiast over dit design en op zoek naar bijpassend geboortekaartje voor bij deze behangcirkel? Bekijk dan onze Dreamy Mouse collectie van Jollein®.

  Jollein® geboortekaartjes

  Designer
  Jollein
  Collectie
  Behangcirkel 120 cm
  Tags
  Bos dieren, Zoon, Dochter, Geboorte, Dier | Dieren, Beige, Jongen, Zonder foto, Meisje, Illustratief, modern_freeform, Behangcirkel, Genderneutraal, Dieren, Lief, Jollein, Babydump, Behangcirkel - Ø 120cm, Dreamy Mouse

  Nog meer leuke ontwerpen