Duurzaam unisex geboortekaartje tweede kindje met schildpadden

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Duurzame drukwerk, de mooiste kaarten gedrukt op gerecycled papier | Blijkaartje > Duurzaam geboortekaartje > Duurzaam unisex geboortekaartje tweede kindje met schildpadden
duurzaam
Duurzaam unisex geboortekaartje tweede kindje met schildpadden
Kaart binnenkant
Duurzaam unisex geboortekaartje tweede kindje met schildpadden
Kaart binnenkant
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Duurzaam unisex geboortekaartje tweede kindje met schildpadden

  Bestel je eigen proefdruk voor € 1,00

  Opties selecteren

  Tijdens het ontwerpen en bestellen kun je deze opties nog gemakkelijk aanpassen.

  Hoeken

  Recht

  Envelop

  Zand
  Toon meer
  Formaten en prijzen
  Bereken de prijs met onze prijscalculator
  10 × 21 cm vanaf € 2,00 p/st
  1ᵉ proefdruk € 1,00
  5 – 9 stuks € 2,89 p/st
  10 – 49 stuks € 2,54 p/st
  50 – 99 stuks € 2,44 p/st
  100 – 199 stuks € 2,29 p/st
  Vanaf 200 stuks € 2,00 p/st
  Enveloppen vanaf € 0,31 p/st
  Omschrijving
  Duurzaam unisex geboortekaartje voor een jongen of meisje. Dit geboortekaartje Evin heeft een rustig design met twee schildpadjes, een grote broer of zus met zijn/haar kleine broertje of zusje. Perfect voor een tweede kindje dus! Pas de teksten eenvoudig aan in de editor.

  Dit geboortekaartje is een 100% Nederlands product en wordt gedrukt op gerecycled papier welke voor 20% uit tulpenbollen bestaat, aangevuld met houtvrije cellulose. De papiersoort is beige en heeft duidelijk zichtbare vlokken en vezels. Aangezien het een natuurlijk product is kan er een uitstraling- en kleurverschil zitten tussen verschillende oplages van drukwerk. Wij adviseren je om, voordat je een grotere oplage bestelt, eerst een drukproef van het ontwerp te bestellen zodat je het duurzame papier gecombineerd met het drukwerk goed kunt beoordelen. LET OP: kies je voor een andere duurzaam papiersoort dan heeft dat gevolgen voor de (achtergrond)kleuren van je ontwerp.

  Op duurzaam papier wordt de kleur wit niet gedrukt.
  Een afbeelding met aquarel, volvlak achtergrond en het toepassen van transparantie wordt afgeraden. Daarnaast is foliedruk niet mogelijk in combinatie met duurzaam papier. Ga je voor een kaartje gedrukt op duurzaam papier, dan adviseren we je om onze pagina over duurzaam papier te lezen.

  Kijk voor de prijzen en alle overige informatie over het drukken op duurzaam papier op de informatiepagina over duurzaam papier.
  Collectie
  Duurzaam geboortekaartje
  Tags
  Aquarel, Geboortekaartje, Enkel, Zoon, Grote broer, Dochter, Geboorte, Dier | Dieren, Jongen, Zonder foto, Meisje, Broertje, Tweede kindje, Langwerpig, Zee- en waterdieren, Grote zus, Genderneutraal, Rustig, Dieren, Nieuw, Nieuwste trend 4, Zusje, Schildpad, Duurzaam papier Tulpenbol, Duurzaam papier

  Nog meer leuke ontwerpen