Geboortekaartjes | Proefdruk geboortekaartje | Blijkaartje

Proefdruk geboortekaartje

proefdruk geboortekaartje

Wanneer je kindje is geboren, wil je hier volop van genieten en de geboortekaartjes zonder zorgen kunnen versturen. Daarom is het fijn om eerst te kunnen checken of je ontworpen kaartje helemaal naar wens is voordat deze bij familie en vrienden door de brievenbus valt. Een proefdruk van je geboortekaartje bestellen is daarom een must. We raden je dan ook altijd aan om eerst een proefdruk geboortekaartje te bestellen, voordat je de definitieve bestelling plaatst. Zo voorkom je teleurstellingen en onverwachte verrassingen. Een proefdruk van je geboortekaartje geeft je een goede indruk van hoe jouw samengestelde kaartje eruit komt te zien. Zo kun je ondere andere beoordelen of de papiersoort naar wens is, het drukwerk van goede kwaliteit is en of de kleuren worden weergegeven zoals je in gedachten had.

Proefdruk geboortekaartje voordelig bestellen

Bij Blijkaartje bestel je de eerste proefdruk van je geboortekaartje voor slechts € 1,-. Let op: deze prijs is alleen van toepassing op een standaard proefdruk zonder extra opties. Wil je jouw proefdruk geboortekaartje voorzien van wat extra shine door het toevoegen van foliedruk, een proefdruk kaart met hoogglans afwerking (spot-UV) bestellen of is je oog gevallen op een pocketfold of houten kaartje? Houd er dan rekening mee dat de kosten iets hoger zullen liggen vanwege het toepassen van een speciale druk- of snijtechniek. De uiteindelijke kosten voor jouw proefdruk verschijnen vanzelf wanneer je deze toevoegt aan je winkelmandje. Liggen de kosten hoger dan € 1,-, dan kun je er dus vanuitgaan dat je een kaartje hebt gekozen waarvoor speciale druktechnieken nodig zijn of dat er andere extra opties zoals elementjes of sluitzegels staan aangevinkt.

Verken alle opties met onze handige samplesets

Wanneer je een proefdruk bij ons bestelt, heb je de keuze uit behoorlijk wat verschillende soorten papier. Het is dan ook best lastig om er eentje te moeten kiezen, want het liefst wil je ze natuurlijk allemaal even kunnen zien. Daarom ontvangt elke Blijkaartje klant van ons bij een eerste proefdruk geboortekaartje standaard een sampleset van de meest gangbare papiersoorten én van de verschillende envelopkleuren waaruit gekozen kan worden. Zo maken we de keuze hopelijk wat makkelijker voor je.

Ook is het mogelijk om bij je proefbestelling (tegen betaling) nog een extra samplesetje elementjes te bestellen waarmee je de proefdruk kunt decoreren. Denk hierbij aan een schattig houten hartje of een lief satijnen strikje. Zo kun je het voorbeeldkaartje tot in detail personaliseren en ervoor zorgen dat het uiteindelijke kaartje de perfecte aankondiging wordt van de geboorte van jullie kleintje.

Wat is het formaat van een proefdruk geboortekaartje?

Blijkaartje geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen die per design weer anders zijn. Hoewel de papier- en envelopsamples die je ontvangt bij je eerste proeforder wat kleiner zijn, ontvang je het bestelde proefdruk geboortekaartje wel gewoon full size. Zo kun je beoordelen of het kaartje groot genoeg is, goed zien of het formaat van de tekst juist is in verhouding tot de gekozen kaartgrootte of misschien nog wel wat groter mag.

Extra geboortekaartje proefdruk bestellen?

Kom je er na het zien van de proefdruk van je geboortekaartje achter dat je creatie toch anders uitvalt dan verwacht? Geen probleem, want dat is nou precies de reden dat we je de mogelijkheid geven om een proefdruk te bestellen. Je kunt dan ook zo vaak een proefdruk van je geboortekaartje bestellen als je wilt en deze rustig bekijken en vergelijken met elkaar. Houd er wel rekening mee dat alleen de eerste drukproef tegen een goedkoper tarief wordt aangeboden. Daarna betaal je voor elke bestelde proefdruk de normale kaartprijs. De prijs kan dus, afhankelijk van het type kaartje dat je kiest, verschillen.

Geboortekaartje proefdruk gratis verzending

Wist je dat op een eerste geboortekaartje proefdruk gratis verzending van toepassing is? Je betaalt dus alleen voor de sample van het kaartje. De verzendkosten nemen wij graag voor onze rekening. Wil je na de eerste proefdruk van je geboortekaartje nog een aantal proefdrukken ontvangen? Geen zorgen, ook dan blijven de verzendkosten lager dan bij een reguliere kaart en betaal je slechts € 2,25. Benieuwd naar de verzendkosten bij het bestellen van een grotere oplage of wanneer je de bestelling wilt laten verzenden naar het buitenland? Een volledig overzicht van de prijzen en aanvullende informatie vind je hier.

Gratis advies en hulp bij de opmaak van je blije kaartje

Voordat je overgaat tot het bestellen van een geboortekaartje proefdruk, moet je natuurlijk eerst het perfecte ontwerp samenstellen. Hiervoor kun je onze editor gebruiken, die je tal van opties biedt. Aan de ene kant super leuk en heel handig, want je kunt lekker zelf met je geboortekaartje proefdruk gaan knutselen. Maar het kan ook wat overweldigend zijn, waardoor we snappen dat je na het ontdekken van al deze mogelijkheden misschien niet meer helemaal scherp bent. Onze collega’s van de klantenservice zijn doorgewinterde editor experts en echt een kei in het checken van kaarten. Zij werpen dan ook met liefde een frisse blik op je ontwerp, zodat jij het allerbeste uit je proefdruk geboortekaartje kunt halen en zo sneller het kaartje van je dromen zult vinden. Bel, mail of chat ons dus gerust zodat we je ontwerp gratis voor je kunnen checken en al je twijfels kunnen wegnemen.