Adventskalender met foto gezin, kersttrui en ijskristallen

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Adventskalender met foto gezin, kersttrui en ijskristallen
Adventskalender met foto gezin, kersttrui en ijskristallen
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Adventskalender met foto gezin, kersttrui en ijskristallen

  Formaten en prijzen
  30x22cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Adventskalender met heerlijke Tiny Tony's van Tony Chocolonely. Deze adventskalender voor Kerst brengt je gelijk in de kerststemming. Op deze adventskalender met chocolaatjes een mooie groene achtergrond met sneeuw. Zet foto's van je eigen gezin op deze adventskalender. Zo lijkt het net op jullie allemaal een kersttrui en kerstmuts op hebben! Pas het ontwerp, de teksten en kleuren eenvoudig aan in de editor.

  Met deze adventskalender tel je af tot Kerst en heb je voor elke dag een heerlijke Tiny Tony. In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken.

  Een advent kalender met chocolaatjes is zeker ook een origineel cadeau voor familie of vrienden. En helemaal bijzonder is dat je deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor de decembermaand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid, deze kalender is perfect!

  De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  Adventskalender, Feestdagen, Adventskalender foto liggend 2022, Groen, Kerst, Kersttrui, Met eigen foto, modern_freeform, Sneeuw, Met eigen foto, Met eigen foto