Tiny Tony's adventskalender met kerstboom en foto

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Tiny Tony's adventskalender met kerstboom en foto
Tiny Tony's adventskalender met kerstboom en foto
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Tiny Tony's adventskalender met kerstboom en foto

  Formaten en prijzen
  22x30cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Adventskalender voor Kerst met heerlijke Tiny Tony's van Tony Chocolonely. Deze adventskalender heeft een groene achtergrond met sterren. In de kerstboom kun je een eigen foto plaatsen, zo geef je aan deze adventskalender een persoonlijke draai. De foto kun je, samen met de teksten en kleuren, eenvoudig aanpassen in de editor.

  Met deze adventskalender tel je af tot Kerst en heb je voor elke dag een heerlijke Tiny Tony. In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken.

  Een advent kalender met chocolaatjes is zeker ook een origineel cadeau voor familie of vrienden. En helemaal bijzonder is dat je deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor de decembermaand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid, deze kalender is perfect!

  De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  Adventskalender, Feestdagen, Adventskalender chocolade en foto staand 2023, Groen, Kerst, Kerstboom, Met eigen foto, modern_freeform, Ster | Sterren, Met eigen foto, Met eigen foto