Adventskalender met foto in sneeuwpop en Tony Chocolonely

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Adventskalender met foto in sneeuwpop en Tony Chocolonely
Adventskalender met foto in sneeuwpop en Tony Chocolonely
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Adventskalender met foto in sneeuwpop en Tony Chocolonely

  Formaten en prijzen
  22x30cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Prachtige feestelijke adventskalender met heerlijke Tiny Tony's van Tony Chocolonely. Deze adventskalender voor Kerst brengt je gelijk in de kerststemming. Op deze adventskalender met chocolaatjes een mooie rood paarse achtergrond met sneeuw en ijskristallen. Zet in de sneeuwpop een leuke foto van jezelf of je gezin. Pas het ontwerp, de teksten en kleuren eenvoudig aan in de editor.

  Met deze adventskalender tel je af tot Kerst en heb je voor elke dag een heerlijke Tiny Tony. In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken.

  Een advent kalender met chocolaatjes is zeker ook een origineel cadeau voor opa of oma of andere familie of vrienden. En helemaal bijzonder is dat je deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor de decembermaand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid, deze kalender is perfect!

  De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  Adventskalender, Feestdagen, Adventskalender chocolade en foto staand 2023, Kerst, Met eigen foto, modern_freeform, Nieuw jaar, Paars, Sneeuw, Met eigen foto, Met eigen foto