Sprankelende zakelijke adventskalender met foto en Tiny Tony's

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Sprankelende zakelijke adventskalender met foto en Tiny Tony's
Sprankelende zakelijke adventskalender met foto en Tiny Tony's
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Sprankelende zakelijke adventskalender met foto en Tiny Tony's

  Formaten en prijzen
  22x30cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Een unieke en originele manier om je medewerkers en klanten een fijne Kerst en Gelukkig Nieuwjaar te wensen is door middel van een eigen adventskalender. In deze adventskalender zitten heerlijke Tiny Tony's van Tony Chocolonely, wie houdt daar nou niet van? Deze adventskalender heeft een prachtig design met een zwarte achtergrond met glitters en sparkles. Zet een eigen bedrijfsfoto op de voorzijde en maak zo deze adventskalender extra persoonlijk. Op de achterzijde is ruimte voor je eigen bedrijfslogo. De afbeelding van het logo dient als voorbeeld en wordt niet gedrukt. Deze kun je verwijderen of plaats hier je eigen logo overheen.

  Gebruik deze adventskalender als kerstattentie. In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken. De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  Adventskalender, Algemeen, Feestdagen, Adventskalender chocolade en foto staand 2023, Kerst, Met eigen logo, Met eigen foto, modern_freeform, Met eigen foto, Met eigen foto, Glitter en sprankelend, Zwart