Thanks adventskalender Tony Chocolonely met dennentakken

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Thanks adventskalender Tony Chocolonely met dennentakken
Thanks adventskalender Tony Chocolonely met dennentakken
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Thanks adventskalender Tony Chocolonely met dennentakken

  Formaten en prijzen
  22x30cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Denk voor deze decembermaand eens aan een mooie adventskalender met chocola als zakelijk kerstbedankje. In deze adventskalender zit niet zomaar chocola maar de duurzame Tiny Tony's van Tony Chocolonely, wie houdt daar nou niet van? Op deze adventskalender een mooie groen blauwe achtergrond met dennentakken en in goudlook de tekst 'Thanks'. Op de achterzijde is ruimte voor je eigen bedrijfslogo. De afbeelding van het logo dient als voorbeeld en wordt niet gedrukt. Deze kun je verwijderen of plaats hier je eigen logo overheen.

  Met deze adventskalender tel je af tot Kerst en heb je voor elke dag een heerlijke Tiny Tony. In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken.

  Een advent kalender met chocolaatjes is zeker ook een origineel cadeau voor familie of vrienden. En helemaal bijzonder is dat je deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor de decembermaand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid, deze kalender is perfect!

  De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  Algemeen, Bedankt, Kerst, Met eigen logo, Groen, Blauw, Zonder foto, Feestdagen, modern_freeform, Kersttakken, Adventskalender chocolade en foto staand 2023, Adventskalender