Tony Chocolonely adventskalender met goudlook 2024 en ijskristallen

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Tony Chocolonely adventskalender met goudlook 2024 en ijskristallen
Tony Chocolonely adventskalender met goudlook 2024 en ijskristallen
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Tony Chocolonely adventskalender met goudlook 2024 en ijskristallen

  Formaten en prijzen
  22x30cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Sprankelende adventskalender met heerlijke Tony Chocolonely mini's. Deze adventskalender met Tiny Tony's heeft een paarse kleur met het jaartal 2024 in goudlook en ijskristallen. Deze adventskalender is geschikt als zowel een reguliere als zakelijke kerstattentie. Op de achterzijde is ruimte voor je eigen bedrijfslogo. De afbeelding van het logo dient als voorbeeld en wordt niet gedrukt. Deze kun je verwijderen of plaats hier je eigen logo overheen.

  Met deze adventskalender tel je af tot Kerst en heb je voor elke dag een heerlijke Tiny Tony. In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken.

  Een advent kalender met chocolaatjes is een origineel cadeau voor je personeel, familie of vrienden. En helemaal bijzonder is dat je deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor de decembermaand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid, deze kalender is perfect!

  De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  2024, Adventskalender, Algemeen, Adventskalender chocolade en foto staand 2023, Jaartal, Jaartal, Kerst, Met eigen logo, modern_freeform, Paars, Sneeuw, Glitter en sprankelend, Zonder foto