Zakelijke adventskalender met jaartal in goudlook, foto en logo

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Zakelijke adventskalender met jaartal in goudlook, foto en logo
Zakelijke adventskalender met jaartal in goudlook, foto en logo
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Zakelijke adventskalender met jaartal in goudlook, foto en logo

  Formaten en prijzen
  22x30cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Deze adventskalender is de perfecte manier om af te tellen naar de Kerst. In deze adventskalender zitten Tiny Tony's van Tony Chocolonely, wie houdt daar nou niet van? Op deze adventskalender een mooie groen blauwe achtergrond met in goudlook het jaartal 2024. Op de achtergrond sneeuw met sterren. Personaliseer de adventskalender met een eigen (bedrijfs)foto en bedrijfslogo. De afbeelding van het logo dient als voorbeeld en wordt niet gedrukt. Deze kun je verwijderen of plaats hier je eigen logo overheen.

  Een advent kalender met chocolaatjes is zeker ook een origineel cadeau voor familie of vrienden. En helemaal bijzonder is dat je deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor de decembermaand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid, deze kalender is perfect!

  In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken. De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  2024, Adventskalender, Algemeen, Feestdagen, Adventskalender chocolade en foto staand 2023, Jaartal, Jaartal, Kerst, Met eigen logo, Met eigen logo voorkant, modern_freeform, Nieuw jaar, Sfeer foto, Sneeuw, Met sfeer foto, Met eigen foto