Kerst adventskalender met Tiny Tony's en kerstballen

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Kerst adventskalender met Tiny Tony's en kerstballen
Kerst adventskalender met Tiny Tony's en kerstballen
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Kerst adventskalender met Tiny Tony's en kerstballen

  Formaten en prijzen
  22x30cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Adventskalender met heerlijke Tiny Tony's van Tony Chocolonely. Deze adventskalender voor Kerst brengt je klanten of personeel gelijk in de kerststemming. Op deze adventskalender met chocolaatjes een mooie groene achtergrond met kerstballen, kerstboom kerstbal en ijskristallen. Op de achterzijde is ruimte voor je eigen bedrijfslogo. De afbeelding van het logo dient als voorbeeld en wordt niet gedrukt. Deze kun je verwijderen of plaats hier je eigen logo overheen.

  Met deze adventskalender tel je af tot Kerst en heb je voor elke dag een heerlijke Tiny Tony. In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken.

  Een advent kalender met chocolaatjes is zeker ook een origineel cadeau voor familie of vrienden. En helemaal bijzonder is dat je deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor de decembermaand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid, deze kalender is perfect!

  De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  2024, Adventskalender, Algemeen, Feestdagen, Adventskalender chocolade en foto staand 2023, Groen, Jaartal, Jaartal, Kerst, Kerstballen, Met eigen logo, modern_freeform, Zonder foto