Luxe adventskalender Tiny Tony's met Kerst takjes en goudfolie

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Kerstkaarten > Adventskalender > Luxe adventskalender Tiny Tony's met Kerst takjes en goudfolie
foliedruk
Luxe adventskalender Tiny Tony's met Kerst takjes en goudfolie
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Luxe adventskalender Tiny Tony's met Kerst takjes en goudfolie

  Opties selecteren

  Tijdens het ontwerpen en bestellen kun je deze opties nog gemakkelijk aanpassen.

  Folie

  Met folie
  Formaten en prijzen
  22x30cm € 32,95 p/st
  Omschrijving
  Een unieke en originele manier om je medewerkers en klanten een fijne Kerst en Gelukkig Nieuwjaar te wensen is door middel van een eigen adventskalender. In deze adventskalender zitten heerlijke Tiny Tony's van Tony Chocolonely, wie houdt daar nou niet van? Deze adventskalender heeft een prachtig design met een mooie rode achtergrond met dennentakken. Extra luxe is dat de sterren en het jaartal worden gedrukt in écht goudfolie. Op de achterzijde is ruimte voor je eigen bedrijfslogo. De afbeelding van het logo dient als voorbeeld en wordt niet gedrukt. Deze kun je verwijderen of plaats hier je eigen logo overheen.

  Met deze adventskalender tel je af tot Kerst en heb je voor elke dag een heerlijke Tiny Tony. In de adventskalender zitten 25 vakjes met daarin verschillende Tony Chocolonely smaken.

  Een advent kalender met chocolaatjes is zeker ook een origineel cadeau voor familie of vrienden. En helemaal bijzonder is dat je deze geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor de decembermaand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid, deze kalender is perfect!

  De levertijd van de adventskalender met Tiny Tony's is circa 3 tot 4 werkdagen.
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  Ster | Sterren, Algemeen, Kerst, Nieuw jaar, Met eigen logo, Rood, Enkelzijdig foliedruk, Goudfolie, Zonder foto, Jaartal, Jaartal, Feestdagen, Enkelzijdig foliedruk, modern_freeform, Foliedruk, Kersttakken, Adventskalender chocolade en foto staand 2023, Adventskalender, 2025