Welk lettertype kies jij?

Ben jij op zoek naar een mooi lettertype; rond, speels, lief of een sierlijk lettertype? Omdat het lettertype op een kaartje net zo persoonlijk en smaakgevoelig is als de rest van het ontwerp, kun je bij BlijKaartje kiezen uit een heleboel verschillende lettertypes:

Het juiste lettertype maakt je kaartje af

Omdat het lettertype wat je in jouw kaartje wilt gebruiken net zo persoonlijk een smaakgevoelig is als de rest van het ontwerp, kun je bij BlijKaartje kiezen uit zeer veel verschillende lettertypes. Zo zit er altijd een lettertype bij welke perfect past in jouw ontwerp. Wij zijn steeds opzoek naar de nieuwste trends, ook op het gebied van letterypes. Want hoewel je er waarschijnlijk niet bij stil staat, zijn lettertypes ook trendgevoelig. 

Zelf aan de slag met een geboortekaartje of trouwkaart

Ga je trouwen of is er een kindje op komst? BlijKaartje heeft een mooie collectie kaarten die je eenvoudig zelf kan aanpassen in de online kaarten editor. Kies een kaart als basis en ga zelf aan de slag. 

Trouwen kaartenGeboorte kaarten

Of bekijk de verhuiskaarten, jubileumkaarten, uitnodiging voor een verjaardag of kinderfeestjes.

Accentueren met een lettertype

Of je nu start met een blanco kaart met eigen ontwerp of één van de vele voorbeeld kaarten hebt gebruikt als basis: door gebruik van verschillende lettertypes in jouw kaart, kun je mooie accenten maken. Door bijvoorbeeld de naam of datum een opvallend lettertype mee te geven, springt deze tekst er echt uit. Wij raden je wel aan om bij de basis tekst hetzelfde goed leesbare lettertype te gebruiken en daarbij zoveel mogelijk dezelfde grootte te gebruiken. Heb je vragen over de opmaak van de tekst? Wij geven je graag advies en tips om de puntjes op de i te zetten.