Blijkaartje nieuws en media

Blijkaartje nieuws en media

Samenwerking stichting long covid weekblad voor salland

Actie van Blijkaartje voor Stichting Long COVID

Weekblad van Salland heeft ook onze mooie actie in samenwerking met Stichting Long COVID opgepikt en er een stukje over geschreven. Je leest het hele bericht hieronder, wanneer je op de button klikt.


lees bericht

Samenwerking stichting long covid

Wenskaarten voor Stichting Long COVID: maak onderzoek mogelijk en stuur een blijkaartje!

In samenwerking met de Stichting Long COVID hebben wij zes mooie wenskaarten ontworpen die gekoppeld zijn aan dit doel. Ken jij iemand in jouw naaste omgeving met Long COVID? Stuur dan een kaartje om deze persoon een hart onder de riem te steken.


Stuur een kaartje

Samenwerking anne vedder

Samenwerking Anne Vedder

Naast de leuke samenwerking met Esther Vedder hebben wij nu ook een samenwerking met haar tweelingzusje Anne Vedder. In april is haar kleine Maas geboren en we hebben weer een hele leuke collectie in de stijl van het kaartje voor Maas ontworpen! Blijkaartje komt voor in vlog en we staan in de 'Fabulous Mama.'


Lees blog

carnavalskrant media uiting

Blij gemutst met carnaval!

Blijkaartje wenst iedereen een geweldig carnavalsweekend! We staan met deze leuke foto in de carnavalskrant van de Stoppelkaters.

samenwerking Esther Vedder

Samenwerking Esther Vedder

Voor de kleine Frankie Anna van Esther Vedder mochten wij het geboortekaartje ontwerpen! Monique en Danique gingen met een aantal voorbeeld ontwerpen richting het hoofdkantoor van Vedder&Vedder.


Lees blog

trouwbeurs One fine wedding day beurs

OFWD Trouwbeurs 14 & 15 oktober

Op deze tweedaagse bruidsbeurs op een bijzonder mooie locatie in Utrecht zijn wij aanwezig om jullie te inspireren met al het drukwerk voor de mooiste dag van jullie leven. Meld je aan en laat je inspireren. We ontmoeten je graag!

Bekijk evenement

actie Voedselbank

20 01 2023

Schenking Voedselbank Raalte

Onlangs hebben wij een schenking gedaan van €1000,- aan de Voedselbank in Raalte. Er is een mooi aantal zakelijke kerstkaarten verkocht voor dit goede doel en we hebben het bedrag verhoogd naar €1000,-.

Blijkaartje bestaat 15 jaar!

Blijkaartje is jarig!

Hoera, 15 jaar Blijkaartje! Al 15 jaar maken wij mensen BLIJ met een kaartje voor welke gelegenheid dan ook. Wij proosten graag op dit mooie jubileum en hebben leuke winacties op onze socials.Bekijk op socials
Zakelijke kerstkaarten voor goede doel

Winnares ontwerpactie 2022

De winnares van onze kerstontwerpactie is erg blij met haar eigen ontworpen kerstkaart!

Bekijk deze kaart
Zakelijke kerstkaarten voor goede doel

Kerstkaarten voor het goede doel

Blijkaartje heeft voor de Kerst weer veel nieuwe zakelijke kerstkaarten ontworpen. Van elke verkochte kaart uit deze collectie doneren wij 20 cent aan deze goede doelen.Lees bericht
Ontwerpactie kerst 2022

Ontwerp jouw mooiste kerstkaart en win!

DE WINNAAR IS BEKEND! Doe jij mee aan onze kerst ontwerpactie? Je maakt kans op €200,- cash èn je mag je eigen kerstkaart bestellen incl. sluitzegel en envelop!Lees verder
Nieuwe collectie Jollein geboortekaartjes

14 06 2022

Nieuwe collectie Jollein® kaartjes

De afgelopen weken is Danique druk bezig geweest met de nieuwe collectie Jollein® geboortekaartjes, deze hebben we afgelopen week gepresenteerd op het kantoor van Jollein®. Binnenkort kun je deze geboortekaartjes bij ons bestellen!

samenwerking Babydump

27 05 2022

Samenwerking met Babydump

We hebben een superleuke samenwerking met Babydump. Een aantal ontwerpen van onze behangcirkels kun je terugvinden in de winkels van Babydump. Ook kan het zijn dat je onze behangcirkels gespot hebt op de 9maandenbeurs!

nieuwe collectie jollein geboortekaartjes

16 03 2022

Nieuw! Jollein® kaartjes

De geboortekaartjes collectie in samenwerking met Jollein is uitgebreid. Bekijk ze snel.Bekijk hier
actie Ronald McDonald

Schenking Ronald McDonald Huis

Onlangs hebben wij een schenking gedaan van €1000,- aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Er zijn ruim 2000 kerstkaarten verkocht en wij hebben de opbrengst daarvan verdubbeld.

Lees het hele bericht
media samenwerking Jollein

08 12 2021

Jollein collectie staat live

Super trots zijn wij dat vanaf vandaag de Jollein® geboortekaartjes collectie verkrijgbaar is bij Blijkaartje.naar de jollein collectie
media samenwerking Jollein babyspullen

01 12 2021

Jollein geboortekaartjes

Blijkaartje en Jollein® zijn een samenwerking aangegaan. De hippe prints en designs uit de Jollein® collecties zijn binnenkort ook verkrijgbaar op de geboortekaartjes van Blijkaartje. Nieuwsgierig? Houd onze socials in de gaten!

actie Ronald McDonald

Actie voor het Ronald McDonald huis

Leerlingen van een groot aantal basisscholen ontwerpen kerstkaarten voor het goede doel. De leukste kerstontwerpen worden als echte kerstkaart bij ons in productie genomen.Lees het bericht