home > Openingstijden Blijkaartje tijdens feestdagen

openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden, verwerkingstijden en verzendwijze afwijken. Hieronder staat de meest actuele informatie betreffende bijzondere en/of feestdagen. Let op: kaarten met bijzonder drukwerk (zoals foliebedrukkking, kraftpapier en hout) hebben altijd een langere verwerkingstijd van 2 werkdagen ten opzichte van regulier drukwerk.

LET OP: POSTNL HEEFT EEN LANDELIJKE STAKING AANGEKONDIGD. Vrijdag 25 november om 4.00 uur start een 36-uurs staking tot zaterdag 26 november 16.00 uur.

Black friday - vrijdag 25 november

Voor onze klantenservice en ontwerpstudio is er niets anders dan anders maar bij de levering kunnen wel vertragingen ontstaan door de drukte bij de postorderbedrijven. Houd hier rekening mee tijdens het bestellen van jouw kaartjes en/of producten, op de Track & Trace kun je de status van je pakketje in de gaten houden.

Sinterklaas - maandag 5 december

Deze dag is een reguliere maandag, onze klantenservice is bereikbaar van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Kerstavond - zaterdag 24 december

Onze klantenservice is op deze dag niet bereikbaar. Er is geen productie en ook geen verzending (zoals eigenlijk elke zaterdag).

Eerste kerstdag - zondag 25 december

Onze klantenservice is op deze dag niet bereikbaar. Op deze dag is er geen productie en geen verzending.

Tweede kerstdag - maandag 26 december

Onze klantenservice is op deze dag niet bereikbaar. De productie in onze drukkerij gaat deze dag wel door en pakketten worden verzonden. Brievenbuspost wordt vanaf 27 december weer verzonden.

➤ Reguliere orders die geplaatst zijn op 23 december voor 18.00 uur worden op 26 december verzonden. Premium orders (bijzondere papiersoorten, foliedruk e.d.) worden één of twee werkdagen later verzonden.
➤ Reguliere en premium orders die geplaatst zijn op 23 december na 18.00 uur worden op 28 december verzonden.

Oudjaarsdag - zaterdag 31 december

Onze klantenservice is op deze dag niet bereikbaar. Er is geen productie en ook geen verzending (zoals eigenlijk elke zaterdag).

Nieuwjaarsdag - zondag 1 januari

Onze klantenservice is op deze dag niet bereikbaar. Op deze dag is er geen productie en geen verzending.

➤ Reguliere orders die geplaatst zijn op 30 december voor 18.00 uur worden op 2 januari verzonden. Premium orders (bijzondere papiersoorten, foliedruk e.d.) worden één of twee werkdagen later verzonden.
➤ Reguliere en premium orders die geplaatst zijn op 30 december na 18.00 uur worden op 3 januari verzonden.

LET OP: voor alle dagen geldt dat wij afhankelijk zijn van de drukte van de postorderbedrijven. Hierdoor kan het zijn dat je pakketje wel bij ons wordt opgehaald door de postorderbedrijven maar dat deze langer onderweg is dan normaal. Houd hier rekening mee.