home > Openingstijden Blijkaartje tijdens feestdagen

openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden, verwerkingstijden en verzendwijze afwijken. Hieronder staat de meest actuele informatie betreffende bijzondere- en/of feestdagen. Let op: kaarten met bijzondere drukprocessen zoals foliedruk, bedrukking op kraft-papier en hout hebben altijd een langere verwerkingstijd van 2 werkdagen ten opzichte van regulier drukwerk.

Bezorging december 2020
December is de meest drukke maand voor de pakketvervoerders. Wij produceren en overhandigen jouw order conform de aangegeven doorlooptijd, maar houd er rekening mee dat de verzending langer kan duren dan dat je van PostNL, DHL, of Belgische postbedrijf (BPost) gewend bent. Voor een actuele status kan je de track & trace van je order raadplegen.

Donderdag 24 december 2020:
Bestellingen die voor 15:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
Deze bestelling worden in principe op maandag 28 december geleverd.

Vrijdag 25 december 2020:
Ontwerpstudio, klantenservice en drukkerij gesloten i.v.m. eerste kerstdag.
Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden. Bestellingen van sets, worden zondag 27 december gedrukt en verstuurd en in principe op maandag 28 december geleverd.

Zaterdag 26 december 2020:
Ontwerpstudio, klantenservice en drukkerij gesloten i.v.m. tweede kerstdag.
Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden. Bestellingen van sets, worden zondag 27 december gedrukt en verstuurd en in principe op maandag 28 december geleverd.

Woensdag 30 december 2020:
Bestellingen die voor 18:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
Deze bestelling worden in principe op donderdag 31 december geleverd.

Donderdag 31 december 2020:
Bestellingen die voor 15:00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd.
Deze bestelling worden in principe op zaterdag 2 januari geleverd.

Vrijdag 1 januari 2021:
Ontwerpstudio, klantenservice en drukkerij gesloten i.v.m. nieuwjaarsdag.
Bestellingen kunnen wel gewoon geplaatst worden. Bestellingen van sets, worden zondag 3 januari gedrukt en verstuurd en in principe op maandag 4 januari geleverd.

LET OP:
Bovenstaande aangepaste levertijden gelden voor bestellingen van een set kaarten (min. 20 stuks). Bovenstaande aangepaste levertijden gelden NIET voor bestellingen met bijzondere drukprocessen zoals foliedruk, bedrukking op kraft-papier en hout, hiervoor geldt een langere verwerkingstijd. In Nederland en België worden de sets door PostNL afgeleverd, voor Duitsland geldt een langere levertijd (3-4 werkdagen). Door de drukte gedurende de feestdagen kan het zijn dat PostNL er iets langer over doet dan we van ze gewend zijn. Aangezien drukproeven als brievenbuspost worden afgeleverd, dien je hiervoor een iets langere verwerkingstijd aan te houden gedurende de feestdagen.