Jollein geboorteposter met muisjes Dreamy Mouse

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Poster blanco met folie > Geboorteposter met foliedruk > Jollein geboorteposter met muisjes Dreamy Mouse
poster jollein
Jollein geboorteposter met muisjes Dreamy Mouse
Jollein geboorteposter met muisjes Dreamy Mouse
Jollein geboorteposter met muisjes Dreamy Mouse
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Jollein geboorteposter met muisjes Dreamy Mouse

  Opties selecteren

  Tijdens het ontwerpen en bestellen kun je deze opties nog gemakkelijk aanpassen.

  Folie

  Met folie
  Formaten en prijzen
  30 × 30 cm vanaf € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Jongen of meisje, bij de geboorte van jullie kindje hoort een speciaal geboortekaartje. Maar denk ook eens aan een mooie geboorteposter, passend bij het geboortekaartje. Geboorteposter Gaia is unisex en dus geschikt voor zowel een jongens- als meisjes slaapkamer. Deze Dreamy Mouse poster is een echte blikvangers in de kinderkamer, met zachte tinten groen, ivoor en maansteen geel. Op de poster zie je twee schattige muisjes tussen geurige bloemen en vlindertjes en bijen. De poster is afgewerkt met goudfolie.

  Deze geboorteposter is een ontwerp van Jollein® uit de Dreamy Mouse collectie en is speciaal in samenwerking met Jollein® ontworpen. Alle designelementen staan daarom vast waardoor het ontwerp zelf niet aanpasbaar is. Je kunt de teksten uiteraard wel gemakkelijk aanpassen in de editor.

  Jollein® biedt een ruim assortiment aan babytextiel en accessoires. De leukste prints, dessins en de hipste kleurtjes zijn terug te vinden in de collecties.

  Enthousiast over dit design en op zoek naar bijpassend geboortekaartje voor bij deze poster? Bekijk dan onze Dreamy Mouse collectie van Jollein®.

  Jollein® geboortekaartjes

  Designer
  Jollein
  Collectie
  Geboorteposter met foliedruk
  Tags
  Bos dieren, Boom | Bomen, Enkelzijdig foliedruk, Zoon, Dochter, Goudfolie, Geboorte, Bloem | Bloemen, Dier | Dieren, Beige, Jongen, Zonder foto, Meisje, Illustratief, Enkelzijdig foliedruk, Foliedruk, Vierkant, Genderneutraal, Poster formaat, Dieren, Lief, Vlinder, Geboorteposter, Jollein, Babydump, Dreamy Mouse