Gender reveal echo kaart | Samenwerkingen | Blijkaartje
echokaart op maat laten maken

Echokaart op maat laten maken

Het is mogelijk om de echo- en/of genderreveal kaartjes op maat te laten maken. Een kaart waarin bijvoorbeeld de kleuren van jullie logo terugkomen of een geheel ander ontwerp waarin we jullie logo en bedrijfskleuren verwerken. Bekijk hieronder de verschillende opties en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Optie 1: Design Blijkaartje (gratis)

Bij deze optie kiezen jullie voor ons ontwerp van de kaartjes, waarbij de echofoto bevestigd kan worden met onze leuke stickers met de tekst: “blij met jou”. Wij bieden dit gehele pakket zonder kosten voor jullie aan.

echokaart laten maken
echokaart laten maken
echokaart laten maken

Optie 2: Design Blijkaartje met eigen bedrijfskleuren (€99,-)

Liever ons ontwerp maar aangepast met de kleuren van jullie eigen logo? Ook dat kan, stuur jullie logo in hoge resolutie en wij zullen de ontwerpen aanpassen in de kleuren van jullie verloskundigenpraktijk. Op de stickers zullen wij dan ook jullie logo verwerken.

echokaart laten maken
echokaart laten maken
echokaart laten maken

Optie 3: Design op maat gemaakt (€149,-)

Gaat jullie voorkeur uit naar een aangepast ontwerp op maat gemaakt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Stuur het logo van jullie praktijk en laat weten of jullie een foto of ander beeldmerk op de kaartjes verwerkt willen hebben. Ons eigen designteam gaat vervolgens voor jullie aan de slag om de kaartjes en de stickers naar jullie wens te ontwerpen.

echokaart laten maken
echokaart laten maken
echokaart laten maken

Maakt jullie verloskundigenpraktijk ook gebruik van onze leuke Gender reveal kaartjes om af te geven bij de geslachtsbepalende echo’s? Dan bedragen de extra kosten voor het aanpassen van deze ontwerpen eenmalig € 25,-. Het is wel belangrijk dat het logo in een hoge resolutie wordt aangeleverd, zodat de kwaliteit van het drukwerk zo optimaal mogelijk blijft.

extra: meer stickers met eigen logo en/of praktijknaam nodig?

Bij optie 2 en 3 voorzien wij jullie praktijk van stickers met jullie eigen logo en/of bedrijfsnaam om de echo’s in de kaartjes te bevestigen. Vind je het leuk om ook de envelop te verzegelen met deze handige sticker of heb je andere doeleinden waar jullie eigen sticker goed van pas komt? Bestel dan eenvoudig een rol met 250 stickers met jullie eigen logo voor slechts € 50,-.

Wil je eerst een samplesetje ontvangen van de kaartjes met ons eigen design die wij gratis aanbieden? Of gaat jullie voorkeur uit naar een eigen design? Laat weten wat jullie wensen zijn en wij nemen contact met jullie op. Stuur heel eenvoudig een berichtje naar marketing@blijkaartje.nl of bel met 0572-354724.