Originele bedankjes bruiloft | Blogs | Trouwkaarten

Geschreven door Ellen Tournier | 3 mei 2024 | Leestijd 10 minuten


Originele bedankjes bruiloft

Originele bedankjes bruiloft

Originele bedankjes kunnen natuurlijk niet ontbreken na afloop van jullie bruiloft. Zo laten jullie blijken dat jullie het waarderen dat jullie dierbaren aanwezig waren op deze speciale dag. Daarnaast kunnen bruiloftbedankjes ook een leuke herinnering zijn aan deze dag.

Weten jullie nog niet wat voor een bedankje jullie gaan uitdelen na deze prachtige dag? Geen zorgen! Wij zetten leuke en originele bedankjes voor een bruiloft op een rijtje.

Bedankjes huwelijk

Zakje met zaadjes: afhankelijk van het seizoen waarin jullie gaan trouwen kan een klein zakje met bloemzaadjes een leuk en origineel bedankje voor een bruiloft zijn. Knoop aan het zakje met zaadjes een leuk persoonlijk bedankkaartje waarmee jullie de gasten bedanken voor hun komst of zet er een leuke quote op, zoals “laat de liefde groeien”.
Honingpotjes: geef jullie gasten een klein potje honing mee. Maak aan het potje een labeltje met “bedankt voor de zoete herinneringen!”
Fotolijstje: maak van iedere gast een leuke foto bij binnenkomst en geef ze deze aan het einde van de avond mee als herinnering en bruiloftbedankjes.
Koekjes, snoepjes of andere lekkernijen: laat gepersonaliseerde koekjes maken (of maak ze zelf!) in de vorm van een hartje. Liever een andere lekkernij, kies dan bijvoorbeeld jullie lievelingssnoepjes of nootjes. Maak dit bedankje voor het huwelijk af met een persoonlijk labeltje of sticker.
Anti-kater pakket: gaat jullie trouwfeest door tot in de late uurtjes? Dan is een anti-kater pakket misschien wel een goed idee voor originele bedankjes na de bruiloft. Geef alle gasten als bedankje voor jullie bruiloft een flesje water, paracetamol, een sapje met vitamines, een kauwgompje en een zonnebril om de schade te bedekken. Hier zullen ze de volgende ochtend vast blij mee zijn!
Geurkaars: een bedankje waar jullie gasten nog wat langer van kunnen genieten? Kies dan voor een mooie geurkaars! Deze kun je personaliseren met bijvoorbeeld een mooie sticker.
Laatste drankje: hebben jullie een drankje dat écht jullie favoriet is? Dan is het ook leuk om een afzakkertje mee te geven. Zo kunnen jullie gasten nog genieten van een heerlijk laatste drankje.

originele trouwbedankjes labeltjes
orignele trouwbedankjes stickers
orignele trouwbedankjes bedankkaarten

Wel of geen originele bedankjes bruiloft?

Bedankjes voor een bruiloft zijn natuurlijk niet verplicht. Jullie kunnen er zelf voor kiezen of jullie wel of geen originele bedankjes na de bruiloft geven. Wel wordt het steeds gebruikelijker om een bedankje na een huwelijk te geven. Ze worden uitgedeeld aan het einde van de trouwdag als de gasten naar huis gaan. De meest originele bedankjes voor een bruiloft zijn gepersonaliseerd en staan in het teken van jullie trouwkaart en trouwdag.

Bedankje gasten bruiloft laten bedrukken

Hoe leuk is het als jullie bedankje in dezelfde stijl is als jullie trouwkaarten? Laat bij Blijkaartje het bedankje voor jullie gasten bedrukken de stijl die jullie zelf wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze online ontwerptool. Zo maak je in een handomdraai originele bedankjes voor jullie bruiloft. En kom je er niet helemaal uit? Dan staat ons ontwerpteam voor jullie klaar. Neem gerust contact met ons op.

Blijkaartje voor bruiloftbedankjes & meer!

Naast originele bedankjes voor een bruiloft hebben wij nog veel meer drukwerk voor jullie trouwdag. Denk bijvoorbeeld aan trouwkaarten, naamkaartjes, menukaarten, welkomstborden en gastenboeken: alles is mogelijk bij Blijkaartje!


Naar trouwkaarten overzicht Meer leuke blogs lezen

Drukwerk in de stijl van de trouwkaart

naast ons enorme assortiment met trouwkaarten in verschillende stijlen en thema's hebben we natuurlijk ook drukwerk (in de stijl van de trouwkaart) om jullie speciale dag helemaal af te maken!

originele bedankjes bruiloft blog alle bruiloftdecoratie
originele bedankjes bruiloft blog welkomstborden
originele bedankjes bruiloft blog gastenboek
originele bedankjes bruiloft blog menukaart
originele bedankjes bruiloft blog placemat
originele bedankjes bruiloft blog naamkaartjes
originele bedankjes bruiloft blog stickers
originele bedankjes bruiloft blog memorybox
originele bedankjes bruiloft blog trouwkaarten