Tafelkaartjes bruiloft van Blijkaartje: de mooiste creaties!

Geschreven door Amber Lienz   |   15 september 2023   |   Leestijd 4 minuten


Tafelkaartjes bruiloft

tafelkaartjes bruiloft informatie blog

 

Bij een bruiloft of trouwfeest komt doorgaans heel wat kijken. Van trouwdatum plannen en gastenlijst opstellen, tot trouwjurk uitzoeken, trouwringen bewonderen en het menu samenstellen. In veel gevallen zorgen de trouwkaarten en verdere decoratie − zoals de tafelkaartjes bruiloft − voor een mooi samenhangend geheel. Tafelkaartjes zijn immers net zo goed een visitekaartje naar de gasten toe. Het is daarom handig om over de decoratie van je trouwfeest na te denken. Niet zozeer de bloemen en de kandelaars, maar meer het drukwerk dat vaak een eeuwig aandenken vormt.

Neem bijvoorbeeld kaartjes voor de tafelschikking van een bruiloft. Het diner is een uitgelezen moment om toekomstige familieleden of goede vrienden met elkaar kennis te laten maken en daar kun jij via plaatskaartjes mooi richting aan geven!
Hoe? Lees snel verder!

Kaartjes tafelschikking bruiloft

Heb je net, samen met de chef-kok, een geweldig 5-gangen-diner samengesteld en zie je het qua tafelschikking al helemaal voor je dat je neef − die er als eeuwige single maar wat bij bungelt − tussen je kakelende schoonzus met vijfkoppig gezin komt te zitten? Met tafelkaartjes voor een bruiloft kun je de boel hoe dan ook in goede banen leiden (ook al is het maar voor het moment). Met deze decoratieve naamkaartjes maak je de gasten op het feest handig wegwijs en bepaal je alvast de tafelschikking tijdens de bruiloft.

De tafelkaartjes bruiloft worden vaak samen met een kaarthouder of een mooi dinerbord aan de gasten gepresenteerd, zodat ze precies weten waar ze op welk moment aan toe zijn en de setting enigszins overzichtelijk blijft. Ongeacht of de gasten zich nu overdag tijdens de ceremonie in een weelderige tuin bevinden of ’s avonds in een dinerzaal met kroonluchters.

In de meeste gevallen worden de kaartjes compleet in eenklank met trouwkaarten gemaakt, zodat de stijl van de trouwkaart matcht met verdere decoratie, waaronder welkomstborden of menukaarten. Met trouwdrukwerk in dezelfde stijl blik je in ieder geval terug op een sfeer die jullie helemaal eigen is. Ongeacht of dit nu met romantisch-pastelachtige accenten is of hippe vintage looks.

Tafelkaartjes bruiloft
tafelkaartjes bruiloft
Tafelkaartjes bruiloft

Plaatskaartjes bruiloft

De plaatskaartjes bruiloft zijn dus zeker geen bijzaak als het op de aankleding van het complete huwelijksfeest neerkomt. Bij Blijkaartje kun je qua ontwerp alle kanten op. Misschien willen jullie een bepaald thema benadrukken, zoals kleuren, seizoenen, sferen of culturen of zelf unieke kaartjes creëren die qua lettertype en afbeeldingen helemaal aan jullie smaak voldoen. Bekijk daarom de online ontwerpmodule van Blijkaartje eens en ontdek de mogelijkheden!

ebben jullie overigens al over de vorm van het plaatskaartje nagedacht? Er bestaan zowel ronde, rechthoekige als hartjesvormige kaartjes. Voorzie de kaartjes van een naam en geniet van een losse stapel kaartjes die je meteen op de dinerborden kunt leggen. Moet het thema van de bruiloft werkelijk in alle facetten doorschemeren? Wellicht is passend drukwerk voor de bruiloft ook een optie!

Tafelkaartjes bruiloft: harmonisch drukwerk voor een onvergetelijke dag

Als de trouwkaart al de deur uit is en zelfs de bedankkaart gesigneerd en wel op tafel ligt, wil je niet dat het tafelkaartje bruiloft compleet uit de toon valt. Bij Blijkaartje vind je verschillende decoratie- en drukwerkproducten voor de laatste finesses van jullie feest. Op die manier kun je zowel de kaartjes voor de tafelschikking van een bruiloft, als het gastenboek, de menukaart en zelfs de wijnetiketten een identieke stijl geven.

De online ontwerpmodule beschikt over een zogenoemde bewerkmodus om bestaande ontwerpen een eigen draai te geven, makkelijk aanpassingen te doen en een unieke stijl te creëren. Er zijn ook blanco ontwerpen waarop je lettertypes, kleuren en afbeeldingen kunt toevoegen. Omdat blijkaartje oneindig veel drukwerk voor het huwelijk in portfolio heeft, is het beslist geen probleem om de naamkaartjes bruiloft hierop aan te passen. Neem gerust contact op met de ontwerpers en bezegel jullie droomdag met uniek en harmonisch drukwerk voor het huwelijk.


Naar trouwkaarten overzicht  Meer leuke blogs lezen

Trouwkaart voor jullie dag!

Ben je op zoek naar een trouwkaart in een bepaalde stijl of thema? Bij Blijkaartje vind je dit! Kies een ontwerp uit onze collectie of begin zelf met een blanco ontwerp.

tafelkaartjes bruiloft nieuwste
tafelkaartjes bruiloft pocketfold
tafelkaartjes bruiloft basic trouwkaarten
tafelkaartjes bruiloft met insteek
tafelkaartjes bruiloft trouwkaart met foliedruk
tafelkaartjes bruiloft met bloemen
tafelkaartjes bruiloft ticket
 tafelkaartjes bruiloft zelf ontwerpen online
tafelkaartjes bruiloft hippe trouwkaarten
tafelkaartjes bruiloft met foto
tafelkaartjes bruiloft laatste trend ontwerpen online
tafelkaartjes bruiloft goedkope trouwkaarten