Geboorte tuinbord dochter hand in hand met grote broer

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Versiering en decoratie > Geboortebord tuin > Geboorte tuinbord dochter hand in hand met grote broer
40 x 60 cm
Geboorte tuinbord dochter hand in hand met grote broer
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Geboorte tuinbord dochter hand in hand met grote broer

  Formaten en prijzen
  40 x 60 cm € 42,95 p/st
  Omschrijving
  Vier de geboorte van jullie dochter met een origineel en uniek tuinbord. Op deze geboorteaankondiging in roze tinten staat een grote broer die de hand van zijn baby zusje vast houdt. Dit geboortebord voor in de tuin heeft een originele uitgesneden vorm. Laat iedereen hiermee weten dat er een klein meisje of jongetje is geboren! Dit tuinbord voor een geboorte is leuk om als familie, buren of vrienden in de tuin te zetten. Op dit originele geboorte tuinbord Louen zie je een uitsnede van een vliegende ooievaar met een tasje om zijn snavel met een schattig teddybeertje erin. Jullie kleine jongen of meisje is bezorgd door de ooievaar. De kleuren van dit geboortebord zijn neutraal waardoor deze geschikt is voor een jongen of meisje.

  Pas de teksten, kleuren en lettertypes naar je eigen smaak aan in de editor. Zodat dit tuinbord helemaal jullie eigen, unieke geboortebord wordt!

  Het tuinbord wordt zonder houten paal geleverd. Uitgesneden uit formaat 40 x 60. De breedte is 40 cm, de hoogte is net geen 60 cm i.v.m. het uitsnijden.
  Collectie
  Geboortebord tuin
  Tags
  Dochter, Tuinbord 40x60, Geboorte, Grote broer, Meisje, modern_freeform, Overig, Roze, Silhouet, Silhouet | mens en dier, Silhouet | mens, Tuinbord, Tweede kindje, Zonder foto, Zusje