Teddy tuinbord geboorte met lief beertje in bijzondere vorm

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Versiering en decoratie > Geboortebord tuin > Teddy tuinbord geboorte met lief beertje in bijzondere vorm
55 cm breed
Teddy tuinbord geboorte met lief beertje in bijzondere vorm
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Teddy tuinbord geboorte met lief beertje in bijzondere vorm

  Formaten en prijzen
  55 x 73 cm € 46,95 p/st
  Omschrijving
  Origineel genderneutraal geboortebord Bodi in aparte vorm voor in de tuin. Laat iedereen hiermee weten dat er een klein meisje of jongetje is geboren! Dit tuinbord voor een geboorte is leuk om als familie, buren of vrienden in de tuin te zetten. Versier hiermee de tuin en vier dat er een baby is geboren. Op dit originele geboorte tuinbord zie je een uitsnede van een lief teddy beertje op een wolkje met wolken en maan op de achtergrond. De achtergrond heeft een organische vorm en de wolken en het maantje steken uit wat een leuk effect geeft. De kleuren zijn neutraal waardoor deze geschikt is voor een jongen of meisje.

  Pas de teksten, kleuren en lettertypes naar je eigen smaak aan in de editor. Zodat dit tuinbord helemaal jullie eigen, unieke geboortebord wordt! Dit tuinbord is uitgesneden uit formaat 55 x 73 cm. De breedte is ongeveer 55 cm, de hoogte is niet helemaal 73 cm i.v.m. het uitsnijden.

  Het tuinbord wordt zonder houten paal geleverd.
  Collectie
  Geboortebord tuin
  Tags
  200, Beer, Beige, Dier | Dieren, Dochter, Geboorte, Genderneutraal, Jongen, Maan, Meisje, modern_freeform, Organische vormen, Overig, Lief, Nude | Naturel, Dieren, Ster, zon en maan, Tuinbord, Zonder foto, Zoon