Uniek ooievaar tuinbord geboorte met teddybeertje

Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Versiering en decoratie > Geboortebord tuin > Uniek ooievaar tuinbord geboorte met teddybeertje
55 cm breed
Uniek ooievaar tuinbord geboorte met teddybeertje
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Uniek ooievaar tuinbord geboorte met teddybeertje

  Formaten en prijzen
  55 x 73 cm € 46,95 p/st
  Omschrijving
  Vier de geboorte van jullie zoon of dochter met een origineel en uniek tuinbord. Dit geboortebord voor in de tuin heeft een originele vorm, de wolken en ooievaar steken uit wat een leuk effect geeft. Laat iedereen hiermee weten dat er een klein meisje of jongetje is geboren! Dit tuinbord voor een geboorte is leuk om als familie, buren of vrienden in de tuin te zetten. Op dit originele geboorte tuinbord Louen zie je een uitsnede van een vliegende ooievaar met een tasje om zijn snavel met een schattig teddybeertje erin. Jullie kleine jongen of meisje is bezorgd door de ooievaar. De kleuren van dit geboortebord zijn neutraal waardoor deze geschikt is voor een jongen of meisje.

  Pas de teksten, kleuren en lettertypes naar je eigen smaak aan in de editor. Zodat dit tuinbord helemaal jullie eigen, unieke geboortebord wordt!

  Het tuinbord is uit een canvas van 55 x 73 cm gesneden. De breedte is 55 cm, de hoogte iets minder dan 73 cm i.v.m. het uitsnijden. Het tuinbord wordt zonder houten paal geleverd.
  Collectie
  Geboortebord tuin
  Tags
  200, Beer, Beige, Dier | Dieren, Vogels, Dochter, Geboorte, Genderneutraal, Hart | Hartjes, Jongen, Meisje, modern_freeform, Overig, Illustratief, Lief, Dieren, Tuinbord, Zonder foto, Zoon