Actie bruidspaar van de maand
Actie bruidspaar van de maand

WINACTIE 'bruidspaar van de maand'

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje of zijn jullie onlangs getrouwd? Dan zijn er vast prachtige foto’s van jullie als bruidspaar gemaakt. Wellicht zelfs een foto waarop jullie de trouwkaart in de handen hebben of bij een bijpassend welkomstbord van Blijkaartje. Willen jullie meedoen met onze winactie 'Bruidspaar van de maand'? Lees dan hieronder verder.

Stuur deze foto’s van jullie als bruidspaar plus een foto van jullie trouwkaart en maak daarmee kans op een houten Memorybox met het ontwerp van jullie trouwkaart. Deze box is een superleuk aandenken aan de mooiste dag van jullie leven! Bewaar alle felicitatiekaarten en andere herinneringen aan jullie dag in deze unieke memorybox ter waarde van € 59,95.

Alle ingezonden foto's doen automatisch mee aan deze leuke winactie. Als je jouw accountnaam van je socials hebt vermeld bij het insturen van je foto('s), dan word je automatisch getagd! In zowel het voorjaar als in het najaar kiezen we een aantal ingezonden foto’s waarop gestemd kan worden voor onze winactie: 'Bruidspaar van de maand'.

Hoe werkt deze winactie?

➜ Wanneer jouw foto is geselecteerd, ontvang je van ons een berichtje zodat jij jouw familie en vrienden kunt optrommelen om te stemmen op jullie foto!
➜ De geselecteerde foto’s worden genummerd om het stemmen gemakkelijk te maken.
➜ De stemperiode varieert van 4 tot 6 dagen (dit staat duidelijk vermeld in het berichtje)
➜ Stemmen kan op Facebook en op Instagram.
➜ Op Instagram kan een stem uitgebracht worden door het nummer van je favoriete bruidspaar onder het bericht te plaatsen.
➜ Op Facebook klik je je favoriete foto aan en plaats je hieronder een reactie.
➜ De stemmen op Instagram en Facebook worden bij elkaar opgeteld, er wint 1 bruidspaar!
➜ De winnaar wordt bekend gemaakt via de socials, dus blijf Blijkaartje ook volgen voor de uitslag.

Cadeau winactie bruidspaar van de maand

Wat kun je winnen?

De inzender van de foto met de meeste stemmen wint een unieke houten memorybox met het design van hun eigen huwelijkskaart. De houten memory box is superleuk om te bewaren als herinnering aan jullie dag! Bewaar de speciale items van jullie dag in deze box. Denk bijvoorbeeld aan de trouwakte, manchetknopen, de trouwkaart en foto's.

Kijk jij ook terug op een geweldig mooie trouwdag met uitnodigingen van Blijkaartje? Doe dan mee aan deze leuke actie en stuur jouw foto's naar info@blijkaartje.nl.