Ontvang een PDF van het geboortekaartje
PDF actie geboortekaartje

PDF actie geboortekaartje

Je bent vast en zeker hartstikke trots op het geboortekaartje van jouw kleintje. Vind je het leuk om jouw ontwerp van het geboortekaartje te delen met anderen? Lees dan snel verder over onze social media actie.

Gratis PDF van je geboortekaartje ontvangen?

Stuur jouw foto's en ontvang een PDF van het geboortekaartje (t.w.v. €14,95) helemaal gratis!
➜ Maak enkele mooie foto’s van het geboortekaartje samen met jouw kindje (dit mag ook een handje of voetje zijn) en bijvoorbeeld van een mooi detail op het kaartje.
➜ Of misschien heb je een newbornshoot gedaan met jouw kindje en staat het geboortekaartje hierbij op.
➜ Post deze foto('s) op jouw social media en tag hierin Blijkaartje.
➜ Stuur de foto('s) naar info@blijkaartje.nl en vermeld dat je graag mee wilt doen aan deze actie.
➜ Vermeld in je mailtje de naam van je Instagram en/of Facebook account, zodat wij jou kunnen taggen!

In ruil voor jouw leuke foto's maken wij een hoge resolutie pdf van het geboortekaartje t.w.v. €14,95 voor je op en deze krijg je vervolgens per e-mail toegestuurd. De PDF is voor verschillende doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld om een herinneringsbox of stoeltje te laten bedrukken. LET OP: heb jij een labelkaart of een aparte vormen kaart bij ons besteld? Het PDF-je wat je dan van ons ontvangt, bestaat uit één kaart.
Door het insturen van jouw foto's, ding je automatisch mee om geselecteerd te worden voor de Baby van de maand winactie.

Deze actie geldt bij een minimale bestelling van 30 geboortekaartjes. Momenteel hebben we een wachtrij voor het plaatsen van foto's op onze social media kanalen. Mochten wij jouw foto's selecteren, dan kan het dus even duren voordat je jouw foto's voorbij ziet komen.

Wil je liever niet meedoen aan de social media actie maar toch een PDF van het geboortekaartje ontvangen? Laat dan een positieve review achter op Google.