Bestelinformatie

Het bestellen van kaarten bij BlijKaartje is eenvoudig en betrouwbaar. Hier vind je uitgebreide informatie en handige tips over het bestellen, betalen en bezorgen van jouw set kaarten.

Zelf aanpassen van kaarten

Alle kaarten die je bij BlijKaartje.nl kunt bestellen, zijn speciaal voor ons ontworpen. Via de unieke ontwerpmodule kun je een kaart uit onze collectie kiezen en deze zelf verder opmaken. Een andere optie is om vanuit een blanco basis jouw kaart helemaal zelf samen te stellen. Hiervoor kun je één of meer van onze afbeeldingen kiezen of jouw eigen afbeeldingen uploaden. Deze kaarten kun je eenvoudig opslaan in je account tot je deze helemaal klaar hebt.

Laten aanpassen van kaarten

Ben je opzoek naar een geboortekaart, trouwkaart of huwelijksjubileum kaart en wil je niet zelf aan de slag, dan kunnen wij je natuurlijk altijd helpen. Wanneer je een kaart hebt gekozen uit onze collectie, kun je via de button 'Laten maken' ons jouw wensen qua tekst en opmaak laten weten. Wij werken vervolgens gratis en vrijblijvend enkele voorbeelden voor jou uit. Natuurlijk heb je daarna nog de mogelijkheid om de kaart aan te laten passen. Het aanpassen van kaarten is een service van BlijKaartje, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor fouten en spelfouten in de aangeleverde tekst. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hier.

Uniek ontwerp laten maken

Als je geen kaart uit onze collectie wilt, dan kunnen we ook een volledig nieuw ontwerp voor jullie kaart maken. Voor meer informatie over het laten ontwerpen van exclusieve kaartjes neem je het beste even contact met ons op via e-mail of per telefoon. Vervolgens spreken wij dan al jullie wensen en onze ideeën met je door en je ontvangt zo snel mogelijk enkele voorbeelden. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur via telefoonnummer 0572-354724. Je kunt ons natuurlijk ook mailen: info@blijkaartje.nl
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een ontwerp maken? Klik dan hier.

Drukken van kaarten

Als je jouw kaarten op werkdagen voor 13.00 uur bij ons bestelt, worden ze nog dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Alle kaarten worden door een professionele drukker standaard full color dubbelzijdig gedrukt op hoogwaardig luxe 340 grams papier. Voor andere opties kun je kijken op onze kostenpagina, daar vind je een volledig overzicht van alle kosten en toeslagen bij het bestellen van kaarten. 

Gratis drukproef

Natuurlijk kun je eerst gratis één drukproef bestellen van jouw kaart. Zo kun je de opmaak van de kaart, de kwaliteit van het papier en drukwerk in het echt bekijken. De code om een gratis drukproef te bestellen is: drukproef-1302.

Kaarten liever zonder het BlijKaartje logo

In principe wordt een set kaarten automatisch gedrukt met het logo van BlijKaartje. Maar indien je liever geen logo op je kaart wilt hebben, kun je de kaarten laten drukken zonder het logo van BlijKaartje. Voor het verwijderen van het BlijKaartje logo berekenen wij eenmalig € 14,95. Je kunt middels een opmerking in het bestelformulier aangeven dat je het logo niet mee gedrukt wilt hebben. Je ontvangt hiervoor achteraf een aparte factuur via de email. 

Betalen van de kaarten

Zodra je de kaarten daadwerkelijk wilt bestellen kun jij bij ons veilig betalen via iDeal. Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Let er op dat je na je betaling in jouw mailbox een orderbevestiging ontvangt, pas dan is de bestelling en betaling geslaagd. 

Bezorgen of ophalen van de kaarten

Je hebt de keus uit 4 verzend opties. Indien je kiest voor de garantie levering (€ 10,00) worden de kaarten als garantie-pakketpost bezorgd door GLS, PostNL of DHL en de dag nadat de kaarten zijn gedrukt aangeboden op het opgegeven afleveradres. Geen levering op zon- en feestdagen. Niet mogelijk bij verzending naar Waddeneilanden. Er dient wel iemand aanwezig te zijn op het opgegeven afleveradres om te tekenen voor ontvangst. Daarnaast kun je kiezen voor de standaard levering (€ 6,95) Het pakketje wordt verstuurd met 98% levering op de volgende leverdag, geen levering op zaterdag, geen levering op zon- en feestdagen. Bestel je 20 kaarten of minder dan kunnen de kaarten ook via brievenbuspost (€ 4,95) worden verstuurd. Bezorgkosten voor buiten Nederland zijn op aanvraag. Wanneer je in de buurt van Hengelo, Enschede of Oldenzaal woont, bieden wij je eveneens de mogelijkheid de kaartjes en enveloppen op te halen bij één van onze drukkers. Dit kan uitsluitend op afspraak. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.

Vooraf bezorgen of ophalen van de enveloppen

Je kunt ervoor kiezen om de enveloppen eerder te bestellen zodat je deze alvast kunt adresseren. Ook dan heb je de keus uit de bovenstaande verzendopties.

Urgente- of spoedvragen?

Heb je urgente- of spoedvragen? Op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur kun je ons telefonisch bereiken. Buiten deze tijden adviseren wij om een e-mail te sturen o.v.v. SPOED, zodat wij snel kunnen handelen.

Gratis spoed hulp bij het aanpassen van de geboortegegevens

Heb je na de geboorte hulp nodig met het plaatsen van de geboortegegevens in de kaart? Wij helpen je graag! Mail of bel ons dat je kindje is geboren, om welk kaartje het gaat en welke geboorte gegevens wij in de kaart mogen zetten. Wij passen de desbetreffende kaart in jouw account aan en zullen je hierover berichten wanneer de aangepaste klaar staat om te bekijken en te bestellen. Tip: Zet in het onderwerp van je e-mail URGENT! En vermeld in je e-mail het telefoonnummer waarop je te bereiken bent, zodat wij bij eventuele vragen direct contact met je op kunnen nemen.