Contact met Blijkaartje

Heb je vragen over de werking van onze ontwerpmodule, wil je een persoonlijk advies of heb je andere vragen of suggesties? Mail of bel ons!

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur via telefoonnummer
0572-354724. Via e-mail kun je ons altijd bereiken, wij komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Urgente- of spoedvragen?

Heb je urgente- of spoedvragen? Op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur kun je ons telefonisch bereiken. Buiten deze tijden adviseren wij om een e-mail te sturen o.v.v. SPOED, zodat wij snel kunnen handelen.

Gratis spoed hulp bij het aanpassen van de geboortegegevens

Heb je na de geboorte hulp nodig met het plaatsen van de geboortegegevens in de kaart? Wij helpen je graag! Mail of bel ons dat je kindje is geboren, om welk kaartje het gaat en welke geboortegegevens wij in de kaart mogen zetten. Wij passen de desbetreffende kaart in jouw account aan en zullen je hierover berichten wanneer de aangepaste kaart klaarstaat om te bekijken en te bestellen.
Tip: Zet in het onderwerp van je e-mail URGENT! En vermeld in je e-mail het telefoonnummer waarop je te bereiken bent, zodat wij bij eventuele vragen direct contact met je op kunnen nemen.

Jouw kaartjes ophalen in Hengelo Overijssel

Woon je in Twente, in de buurt van Hengelo, Enschede of Oldenzaal? Dan kun je in overleg ook de geboortekaartjes, adtoptiekaartjes of trouwkaarten komen afhalen bij één van onze drukkers in Hengelo of Oldenzaal. Dit kan uitsluitend op afspraak.

Retourneren

Wil je meer weten over de mogelijkheid om een besteld product te retourneren? Klik dan hier. 

Heb je een klacht?

Wij verwerken jouw bestelling met de grootste zorg, maar mocht er onverhoopt toch wat zijn met jouw bestelling, verzoeken wij jou om dit zo snel mogelijk via info@blijkaartje.nl onder vermelding van SPOED KLACHT aan ons te melden.
Zo kunnen wij, indien nodig, direct handelen en kunnen wij een passende oplossing bieden.

Adresgegevens BlijKaartje Raalte

BlijKaartje Ontwerpstudio
Vrieswijk 6e
8103 PB Raalte
Telefoonnummer: 0572-354724
E-mail: info@blijkaartje.nl

KvK 08200467
BTW nr.: NL819971017B01
ABN AMRO 51.65.04.231
IBAN: NL91ABNA0516504231
BIC: ABNANL2A