Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Geboortekaartjes met foto

Laat iedereen kennis maken met jullie nieuwe wereldwonder door te kiezen voor geboortekaartjes met foto van jullie baby. In ons assortiment geboortekaartjes met foto vind je verschillende ontwerpen waar ruimte is voor een eigen foto in kleur of zwart-wit, net wat jij mooi vindt. 

Onze collectie geboortekaartjes met foto:

Scroll for more

Baby foto maakt het geboortekaartje nog persoonlijker

Een baby foto op het geboortekaartje maakt het kaartje nog persoonlijker en gelijk heel bijzonder. Je kunt er ook voor kiezen om een foto aan de binnenkant van de kaart te plaatsen. Dit kan dezelfde foto zijn die op de voorkant van de kaart is gebruikt, maar denk ook eens aan een andere foto. Denk dan bijvoorbeeld aan een detail foto van het gezichtje van de baby, of een foto van het handje van jouw baby of juist een mooie baby foto met een broertje of zusje. Elk kaartje met babyfoto is door ons creatieve team gemaakt. Een uniek ontwerp, met een unieke foto!

Tips foto geboortekaartje

Wanneer je kiest voor een foto geboortekaartje met foto van jouw kleintje hebben wij alvast wat tips voor jou om een mooie foto te maken. Wist je dat je de moosite baby foto's maakt met natuurlijk licht en dat je pasgeboren kindje kan schrikken van de flits? Lees meer handige baby foto tips.

Mix and match voor foto babykaartje

Wil je de geboorte van je kindje aankondigen met een bijzonder kaartje waarin je zelf hand hebt gehad in het ontwerp. Dan kun je bij BlijKaartje lekker aan de slag. De foto geboortekaartjes kun je zelf helemaal naar wens aan passen, maar je kunt ook verschillende kaartjes met elkaar combineren. Alle elementen op de foto kaart kun je van de kaart verwijderen en andere afbeeldingen kun je eenvoudig toevoegen. Onze online ontwerpmodule beschikt over een grote database aan afbeeldingen om een geboortekaartje met babyfoto helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Daarnaast biedt BlijKaartje een groot aantal lettertypes aan om het helemaal af te maken. Als je opzoek bent naar een foto geboortekaartje, kijk je natuurlijk niet snel bij de geboortekaartjes zonder foto. Wellicht toch de moeite waard, want ook alle geboortekaartjes zonder foto zijn gemakkelijk om te zetten naar een foto variant.

Effect meegeven aan een foto

BlijKaartje heeft iets nieuws! Je kunt je eigen foto een mooi effect meegeven in onze online ontwerp module. Met één klik kun je de foto op het geboortekaartje zwart/wit maken, lichter maken en zelfs een kleur tint meegeven. Daarnaast kun je de effecten transparantie en transparantie met verloop toepassen op het foto geboortekaartje. Heb je hulp nodig bij het bewerken van het geboortekaartje met foto van je baby? BlijKaartje geeft je graag advies!