Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Klassieke geboortekaartjes nieuwe stijl

In onze webshop merk je meteen dat er enorm veel leuke stijlen zijn voor je eigen perfecte geboortekaartje. Er zijn elk jaar weer nieuwe trendy geboortekaartjes, retro kaartjes keren regelmatig terug, en dan heb je nog de classics: klassieke geboortekaartjes blijven altijd onverminderd populair.

Onze klassieke geboortekaartjes:

Scroll for more

Classic hits 

Laten we eerlijk zijn: onze klassieke geboortekaartjes zijn niet voor niets stuk voor stuk klassiekers. Het ritueel van de geboorte is zo oud als de mensheid zelf, en daarom zijn er van die beproefde klassiekers die het altijd prima doen om je oergoede nieuws over te brengen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet, want klassieke geboortekaartjes blijven door de jaren heen een heldere boodschap geven die altijd even krachtig overkomt, wat de laatste mode ook mag zijn. Misschien is het ook wel juist het contrast tussen klassieke geboortekaartjes en alles dat zo nieuw is wanneer je kindje geboren wordt, waardoor dit thema altijd in de smaak blijft vallen bij zo veel jonge ouders. Wat de reden ook precies is: klassiek ontworpen geboortekaartjes spreken heel veel mensen aan, dus je weet in elk geval zeker dat je bij de ontvangers op een brede glimlach mag rekenen zodra ze de envelop open hebben gemaakt.

Een klassieke draai

Dat je oog valt op een klassiek geboortekaartje hoeft natuurlijk nog niet te betekenen dat je meteen helemaal tevreden bent over het ontwerp. Misschien wil je juist een grappige twist toevoegen om het er een beetje leuk uit te laten springen. Misschien denk je wel dat het nog veel klassieker kan, door er een mooie zwart-witfoto aan toe te voegen bijvoorbeeld, of voor een stijlvol en sierlijk lettertype uit vervlogen tijden te kiezen. Wij vinden het nu al een leuk idee als je je eigen klassieke draai aan onze geboortekaartjes wilt geven. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je bij BlijKaartje online aan de slag kunt met alle hulpmiddelen die je maar nodig hebt om alles nog net even persoonlijker te maken. Kies hier dus het basisontwerp uit dat je het meeste aanspreekt, strooi er wat van je eigen creativiteit overheen, vraag ons om hulp als het nodig is en bereid je voor op het versturen van klassieke geboortekaartjes die alleen jij zou kunnen bedenken.